-
November 24th, 2020, 18:36
درخواست آموزش dns p-r-oxy برای رفع تحریم
اساتید عزیز کسی از دوستان اطلاعاتی در این رابطه داره که چطوری میشه یه سرویسی مانند "شکن" را راه اندازی کنیم ؟ میخوام ترافیک از سرور شخصی خودم عبور کنه خیالم اینجوری راحت تر هست
فقط میشه محدود به آیپی استفاده کننده کرد ؟ یا هر مدلی که بشه جلوی پابلیک شدنش رو گرفت؟
اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه تا هم من هم افرادی دیگه که به این مورد نیاز دارن ازش استفاده کنن
-
-
November 24th, 2020 18:36
# ADS
-
November 24th, 2020, 18:49
پاسخ : درخواست آموزش dns p-r-oxy برای رفع تحریم

نوشته اصلی توسط
farhadzandi
اساتید عزیز کسی از دوستان اطلاعاتی در این رابطه داره که چطوری میشه یه سرویسی مانند "شکن" را راه اندازی کنیم ؟ میخوام ترافیک از سرور شخصی خودم عبور کنه خیالم اینجوری راحت تر هست
فقط میشه محدود به آیپی استفاده کننده کرد ؟ یا هر مدلی که بشه جلوی پابلیک شدنش رو گرفت؟
اگر کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه تا هم من هم افرادی دیگه که به این مورد نیاز دارن ازش استفاده کنن
با سلام
این سرویس را تحت عنوان dnspro.ir راه اندازی کردیم و در دسترس می باشد.
در صورتی که تمایل دارید برای خود به صورت شخصی راه اندازی کنید میتوانید پیغام خصوصی ارسال بفرمایید.
با احترام
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود
-
-
November 24th, 2020, 19:23

نوشته اصلی توسط
rexhosting
با سلام
این سرویس را تحت عنوان dnspro.ir راه اندازی کردیم و در دسترس می باشد.
در صورتی که تمایل دارید برای خود به صورت شخصی راه اندازی کنید میتوانید پیغام خصوصی ارسال بفرمایید.
با احترام
ارسال شد منتظر شما هستم
-
-
November 24th, 2020, 19:24
عضو انجمن
اسم سرویسش فکر میکنم dnsmasq بود.
سرچ کنید احتمالا باید باشه آموزش راه اندازیش
-
تعداد تشکر ها ازSainaServer به دلیل پست مفید
-
November 24th, 2020, 19:45

نوشته اصلی توسط
SainaServer
اسم سرویسش فکر میکنم dnsmasq بود.
سرچ کنید احتمالا باید باشه آموزش راه اندازیش
میتونید بیشتر توضیح بدید لطفا بدجوری گیرم متاسفانه
-
-
November 25th, 2020, 06:56
عضو انجمن
سلام
قبل از راه اندازی این سیستم مثل شکن و سایرین بنده برای استفاده شخصی خودم و چند تا از همکاران این مورد رو راه اندازی کرده بودم
چیز پیچیده ای نیست
سیستم به صورت کلی و منطق کارکرد این سیستم رو شرح میدم خدمتتون
یک دی ان اس سرور ایجاد میشه که سایرین دی ان اس سرورهاشون رو ست کنند روی سرور شما
یک سرور پراکسی هم باید راه اندازی کنید
سپس دامنه هایی رو که شما قصد دارید از پراکسی رد کنید رو داخل دی ان اس سرورتون به صورت دستی ای پی سرور پراکسی که از قبل راه اندازی کردید رو وارد میکنید
ساده و مختصر
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2020, 08:55

نوشته اصلی توسط
farhadzandi
sniproxy
-
تعداد تشکر ها از hassanshaikhi به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2020, 12:26

نوشته اصلی توسط
farhadhelix
سلام
قبل از راه اندازی این سیستم مثل شکن و سایرین بنده برای استفاده شخصی خودم و چند تا از همکاران این مورد رو راه اندازی کرده بودم
چیز پیچیده ای نیست
سیستم به صورت کلی و منطق کارکرد این سیستم رو شرح میدم خدمتتون
یک دی ان اس سرور ایجاد میشه که سایرین دی ان اس سرورهاشون رو ست کنند روی سرور شما
یک سرور پراکسی هم باید راه اندازی کنید
سپس دامنه هایی رو که شما قصد دارید از پراکسی رد کنید رو داخل دی ان اس سرورتون به صورت دستی ای پی سرور پراکسی که از قبل راه اندازی کردید رو وارد میکنید
ساده و مختصر
موفق باشید
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید
من متاسفانه خیلی وارد نیستم از دیشب درگیرش شدم و نتونستم این کار رو انجام بدم اگه لطف کنی نحواه کانفیگ روبفرمایید ممنون میشم اگر هزینه ای داره مشکلی نیست فقط میخوام اینجا هم روش اون باشه دیگران استفاده کنن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hassanshaikhi
sniproxy
ارادتمندیم جناب مهندس عزیز
متاسفانه هر کاری کردم نتونستم سورس خوبی پیدا کنم که توضیح داده باشه
امکانش هست براتون بیشتر توضیح بدید لطفا
-
-
November 26th, 2020, 12:20
کسی نیست کمکی کنه دوستان؟