-
November 9th, 2020, 13:11
مشکل ایجاد Package در whmcs با whm و cPanel
سرویس ریسلری هاستینگ cPanel رو خریداری کردم و یک مشکل خیلی جدی و اساسی با ایجاد پکیج در whmcs دارم.
سرور من به درستی در whmcs تعریف شده و test connection هم successful نشون میده.
داخل WHM پکیج ها رو تعریف کردم اما برای اضافه کردن پکیج، در تب Module Settings، زمانیکه cPanel رو انتخاب میکنم، در قسمت WHM Package Name هیچ پکیجی رو نمیتونه پیدا کنه و خالی میاره!
پایینش گزینه Switch to advanced mode وجود داره و بصورت دستی نام پکیج مورد نظر رو عینا مشابه چیزی که توی whm زدم تایپ میکنم اما باز هم زمانیکه مشتری درخواست خرید پکیج میزنه، هاست بهش اختصاص داده نمیشه!
خودم خیلی از سایت ها رو جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم. پشتیبانی هاستینگ هم کمکی نتونست بکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
-
-
November 9th, 2020 13:11
# ADS
-
November 9th, 2020, 13:24
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ایجاد Package در whmcs با whm و cPanel

نوشته اصلی توسط
monji
سرویس ریسلری هاستینگ cPanel رو خریداری کردم و یک مشکل خیلی جدی و اساسی با ایجاد پکیج در whmcs دارم.
داخل WHM پکیج ها رو تعریف کردم اما برای اضافه کردن پکیج، در تب Module Settings، زمانیکه cPanel رو انتخاب میکنم، در قسمت WHM Package Name هیچ پکیجی رو نمیتونه پیدا کنه و خالی میاره!
پایینش گزینه Switch to advanced mode وجود داره و بصورت دستی نام پکیج مورد نظر رو عینا مشابه چیزی که توی whm زدم تایپ میکنم اما باز هم زمانیکه مشتری درخواست خرید پکیج میزنه، هاست بهش اختصاص داده نمیشه!
خودم خیلی از سایت ها رو جستجو کردم اما به نتیجه نرسیدم. پشتیبانی هاستینگ هم کمکی نتونست بکنه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
با سلام
دسترسی که به شما بابت نمایندگی داده اند باید اصلاح شود . معمولا این مشکل مربوطه به دسترسی "List Packages list-pkgs" میشود . بررسی کنید که این گزینه فعال باشد .
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
November 9th, 2020, 15:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
monji
سرویس ریسلری هاستینگ cpanel رو خریداری کردم و یک مشکل خیلی جدی و اساسی با ایجاد پکیج در whmcs دارم.
داخل whm پکیج ها رو تعریف کردم اما برای اضافه کردن پکیج، در تب module settings، زمانیکه cpanel رو انتخاب میکنم، در قسمت whm package name هیچ پکیجی رو نمیتونه پیدا کنه و خالی میاره!
پایینش گزینه switch to advanced mode وجود داره و بصورت دستی نام پکیج مورد نظر رو عینا مشابه چیزی که توی whm زدم تایپ میکنم اما باز هم زمانیکه مشتری درخواست خرید پکیج میزنه، هاست بهش اختصاص داده نمیشه!
سلام
در مرورگر وارد whm شوید ببینید اصلا دسترسی ایجاد و ویرایش پکیج ها را دارید یا خیر.
-
-
November 24th, 2020, 00:32

نوشته اصلی توسط
farmanrava
با سلام دسترسی که به شما بابت نمایندگی داده اند باید اصلاح شود . معمولا این مشکل مربوطه به دسترسی "List Packages list-pkgs" میشود . بررسی کنید که این گزینه فعال باشد .
بله دسترسی به add-pkg و edit-pkg و list-pkgs داده شده. ترافیک هاست من هم نامحدود هستش. نسخه whmcs من 7.6.1 هستش. ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید بتونم مشکل رو حل کنم
-
-
November 24th, 2020, 01:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
monji
بله دسترسی به add-pkg و edit-pkg و list-pkgs داده شده. ترافیک هاست من هم نامحدود هستش. نسخه whmcs من 7.6.1 هستش. ممنون میشم اگه راهنمایی بکنید بتونم مشکل رو حل کنم
اگر این دسترسی ها باشد نباید مشکلی داشته باشید . از هاستینگ مطمئن شوید که تیک این گزینه ها فعال باشد .
ضمن اینکه دسترسی api token را نیز باید چک بفرمایید .
ویرایش توسط farmanrava : November 24th, 2020 در ساعت 15:24
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
November 24th, 2020, 13:37

نوشته اصلی توسط
monji
سلام.
در WHM از قسمت Manage API Tokens می بایست Token ایجاد شده را ویرایش کنید و از بخش Package Access گزینه Use Root Packages viewglobalpackages را علامت بزنید و ذخیره کنید.
سپس از WHMCS مجددا چک کنید مشکل برطرف شده است.
موفق باشید
ویرایش توسط joomla2 : November 24th, 2020 در ساعت 13:45
-
-
December 4th, 2020, 16:33
داخل Manage API Tokens هیچ چیزی ندارم و نوشته: No API tokens found
با زدن دکمه Generate Token عکسی که براتون پیوست کردم میاد:
-
-
December 4th, 2020, 17:46

نوشته اصلی توسط
monji
داخل Manage API Tokens هیچ چیزی ندارم و نوشته: No API tokens found
با زدن دکمه Generate Token عکسی که براتون پیوست کردم میاد:
در داخل کادر Name عبارتی دلخواه وارد نموده، سپس همه تیک ها را فعال نموده و سپس در انتهای صفحه بر روی دکمه save کلیک کنید.
در انتها API شما Generate خواهد شد.
-