-
November 22nd, 2020, 20:54
درخواست هاست بسیار قوی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران وب هاستینگ تالک نیاز به یک هاست بسیار قدرتمند از خارج از کشور دارم حجمش 50 مگ باشه بیشتر به هیچ وجه نمیخام ولی امکانات خیلی قوی باشه برای بالا اوردن این سایت نیاز دارم mydramalist.com برای همین هر هاستی که پینگ مناسبی به این سایت داره برام آفر بزاره تا خریداری بشه اگر تست هم داشته باشین که قبلش تست بشه خیلی عالیه هاست به صورت ماهانه خریداری میشه فعلا بعد اگه راضی بودم سالانه تمدید میکنم
-
-
November 22nd, 2020 20:54
# ADS
-
November 22nd, 2020, 23:11
عضو انجمن
پاسخ : درخواست هاست بسیار قوی

نوشته اصلی توسط
000012
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کاربران وب هاستینگ تالک نیاز به یک هاست بسیار قدرتمند از خارج از کشور دارم حجمش 50 مگ باشه بیشتر به هیچ وجه نمیخام ولی امکانات خیلی قوی باشه برای بالا اوردن این سایت نیاز دارم mydramalist.com برای همین هر هاستی که پینگ مناسبی به این سایت داره برام آفر بزاره تا خریداری بشه اگر تست هم داشته باشین که قبلش تست بشه خیلی عالیه هاست به صورت ماهانه خریداری میشه فعلا بعد اگه راضی بودم سالانه تمدید میکنم
باسلام
اطلاعات بیشتری در خصوص میزان بازدید و مصرف سایت ارایه دهید .
خرید هاست
-
-
November 22nd, 2020, 23:55

نوشته اصلی توسط
000012
با سلام
در صورت تمایل امکان ارائه سرویس جهت تست فراهم می باشد.
شما میتوانید در سایت ما ثبت نام نمایید و نسبت به ارسال تیکت اقدام نمایید.
لینک : https://billing.rexhosting.net/submitticket.php
با احترام
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود
-
-
November 23rd, 2020, 00:29

نوشته اصلی توسط
mizbanwebhost
باسلام
اطلاعات بیشتری در خصوص میزان بازدید و مصرف سایت ارایه دهید .
خرید هاست
چطوری بگم هاست خیلی قوی قوی هم نمیخام فقط جوری باشه که سایتی که دادم را بتونه بالا بیاره ما یک اسکریپنی داریم که میاد سایت mydramalist.com را بالا میاره حالا من میخام در سریع ترین زمان ممکن این کار انجام بشه و همچنین نیاز دارم سایت ساب سنس هم بالا بیارمش خیلی سایت هایی دیدم که سایت ساب سانس را بالا اورده بودن اما
https://subf2m.co واقعا سرعت بینظیری میداد هم برای دانلود هم اینکه به این سرعت سایت ساب سانس را بالا اورده دقیقا یک همچین هاستی نیاز دارم که پینگ مناسبی به سایت mydramalist.com داشته باشه و در سریع ترین زمان ممکن این سایت را بالا بیاره
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rexhosting
دوست عزیزم شما که هاست ایران ارائه میدین این سایت ف-ل-ل-تره نمیشه با هاست ایران لودش کرد
-
-
November 23rd, 2020, 10:32
عضو جدید
-
-
November 25th, 2020, 14:33
عضو انجمن
با سلام
سرور با مشخصات زیر
- مقدار فضا : 100 مگابایت
- پهنای باند : نامحدود
- محدودیت دیتابیس : ندارد
- تعداد ایمیل : نامحدود
- تعداد زیر دامنه : نامحدود
- FTP : نامحدود
- کنترل پنل : PLESK
- آپتایم : 99.99%
- برای شما قابل ارائه میباشد
- قیمت سالانه 70،000 تومان
برای خرید کلیک کنید .
ویرایش توسط WiseHost : November 28th, 2020 در ساعت 14:55
High Quality Web Hosting █
(Call & Telegram) 09120725332 █
-
-
November 25th, 2020, 17:21
عضو جدید
با سلام وقت بخیر
هاست از لوکیشن هلند دیتاسنتر سروریوس با پورت 10 گیگابیت قابل ارائه میباشد . لطفا با ما در تماس باشید . ParsaServer.com
فروش هاست لینوکس سی پنل - هاست اختصاصی - ریسلر هاست - سرور مجازی ایران
پشتیبانی : 09335896094 |
AfranetServer.ir
-
-
November 25th, 2020, 18:55
عضو انجمن
نیک سرور با 9 سال سابقه
021-33259713
لطفا اطلاعات کامل تر از سایتتون درج کنید
سرویس از سالیانه 49 تومان همراه با تخفیف قابل ارائه است