-
November 20th, 2020, 16:57
سرور اختصاصی یا مجازی مناسب خبرخوان وردپرسی
سلام.من یه سایت خبرخوان وردپرسی دارم که بعد از گذشت 8 ماه که حجم دیتابیس نزدیک 4 گیگ شده سرعت لود سایت سخت شده و هرچی این حجم اطلاعات بیشتر میشه روی سایت تاثیر بدتر میزاره.سایت های رقیب مثل تی نیوز یا خبرپو یا قطره و ... همیشه سرعت لود سایتشون عالی بوده و خب میدونم که شاید سرور اختصاصی با پلن خیلی بالا دارن و مشکلی رخ نمیده اما برای سایت من هم عجیبه که تا الان نتونستم یه سرور مناسب البته با قیمت خوب پیدا کنم که مشکل لود سایتم برای همیشه حل بشه.
در حال حاضر سرور مجازی آلمان با مشخصات زیر دارم که هرچند متوسط هستش اما احساس میکنم میشه خیلی بهتر از این باشه
- رم : 5 گیگابایت DDR4
- پردازنده ( 3.6Ghz ) : چهار هسته
- هارد: 65GB
- پورت: 1 گیگابیت
- پهنای باند: نامحدود
- دیتاسنتر: هتزنر
در هر صورت اگه یک شرکت معتبر و رسمی بتونه پیشنهاد خوبی بده علیرغم اینکه شرکتی مثل پارس پک پیشنهاد اسپانسرینگ داد و سرور هایبریدشون میشه گفت افتضاح بود،اما شدیدا دنبال یه سرور عالی برای سایتم هستم که تا الان نتونستم پیداش کنم.مورد جالب اینجاست سایت خبرپو از جایی سرور گرفته که اصلا معروف نیست و خیلی فکر کنم مشتری نداره prohosting ولی سرعت لودش فوق العادست.
لینک سایت
-
تعداد تشکر ها از zeroone72 به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2020 16:57
# ADS
-
November 20th, 2020, 17:07
عضو دائم
پاسخ : سرور اختصاصی یا مجازی مناسب خبرخوان وردپرسی
با سلام و احترام
در ارتباط باشید :
09136298914
-
تعداد تشکر ها از asrhosting به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2020, 20:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zeroone72
سلام.من یه سایت خبرخوان وردپرسی دارم که بعد از گذشت 8 ماه که حجم دیتابیس نزدیک 4 گیگ شده سرعت لود سایت سخت شده و هرچی این حجم اطلاعات بیشتر میشه روی سایت تاثیر بدتر میزاره.سایت های رقیب مثل تی نیوز یا خبرپو یا قطره و ... همیشه سرعت لود سایتشون عالی بوده و خب میدونم که شاید سرور اختصاصی با پلن خیلی بالا دارن و مشکلی رخ نمیده اما برای سایت من هم عجیبه که تا الان نتونستم یه سرور مناسب البته با قیمت خوب پیدا کنم که مشکل لود سایتم برای همیشه حل بشه.
در حال حاضر سرور مجازی آلمان با مشخصات زیر دارم که هرچند متوسط هستش اما احساس میکنم میشه خیلی بهتر از این باشه
در هر صورت اگه یک شرکت معتبر و رسمی بتونه پیشنهاد خوبی بده علیرغم اینکه شرکتی مثل پارس پک پیشنهاد اسپانسرینگ داد و سرور هایبریدشون میشه گفت افتضاح بود،اما شدیدا دنبال یه سرور عالی برای سایتم هستم که تا الان نتونستم پیداش کنم.مورد جالب اینجاست سایت خبرپو از جایی سرور گرفته که اصلا معروف نیست و خیلی فکر کنم مشتری نداره prohosting ولی سرعت لودش فوق العادست.
لینک سایت
باسلام
سرور مجازی با مشخصات زیر قابل ارایه از دیتاسنتر هتزنر می باشد
خرید سرور مجازی
UVPS4
۲۴۰۰۰۰ تومان
- ۴ گیگابایت RAM
- CPU دو هسته
- هارد : ۲۰۰GB یا ۴۰گیگ SSD
- Port : 1000Mbs
- پهنای باند نامحدود
- سیستم عامل Linux/windows
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۲۴۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۲۸۸۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
UVPS5
۳۶۰۰۰۰ تومان
- ۸ گیگابایت RAM
- CPU چهار هسته
- هارد: ۳۰۰GB یا ۵۰گیگ SSD
- Port : 1000Mbs
- پهنای باند نامحدود
- سیستم عامل Linux/windows
- آی پی ۱ عدد
- ماهیانه ۳۶۰۰۰۰ تومان
- سالیانه ۴۳۲۰۰۰۰ تومان
ارسال سفارش
-
تعداد تشکر ها از mizbanwebhost به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2020, 20:33
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zeroone72
لینک سایت
با سلام
هم سرور ایران میتوان خدمت شما تقدیم کرد هم سرور خارج کشور (هتزنر آلمان)
سرعت سایتتون مناسب است میتوانیم خدمت شما سرور داخل کشور ارائه نمائیم تا کمی سرعت با توجه به داخلی بودن بهبود داشته باشد.
http://www.roobinaserver.ir
از طریق تیکت با واحد مشاوره جهت بررسی دقیق در ارتباط باشید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
November 20th, 2020, 23:25
عضو انجمن
سلام
پیشنهاد من رم 6 و 8 گیگ هارد Nvme المان هست
سرعت بالایی بهتون می ده
کانفیگتون اوکی باشه دیگه مشکلی نخواهید داشت از سمت سرور
http://pulseserver.net/client/cart.php?gid=27
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
November 22nd, 2020, 11:27
عضو جدید
درود
سرور مجازی حارج با هارد nvme که برای دیتابیس شما مناسب میباشد
https://hostbaran.com/eu-vps/
-
-
November 25th, 2020, 14:27
عضو انجمن
با سلام
سرور مجازی آلمان با مشخصات زیر
- رم 6GB
- پردازنده 4Core
- ترافیک ماهانه 3TB
- هارد 300GB
ماهانه 280,000 تومان
و
- رم 8GB
- پردازنده 4Core
- ترافیک ماهانه 6TB
- هارد 500GB
ماهانه 350,000 تومان
تعداد cpu ها برای شما آفر گذاشته شده است.
برای مشاهده پلن ها و خرید اینجا کلیک کنید.
High Quality Web Hosting █
(Call & Telegram) 09120725332 █
-