سلام،
اگه بر حضوری بودن تاکید دارید برای هرماه حداکثر 5 بار حضوری (بیشتر هم خواستید شاید بتونیم به توافق برسیم) و بقیه کارها از راه دور، ماهانه 300 تومن (البته کاربرد سرور را هم بفرمایید)
محل س***ت را پ.خ. میکنم.
سلام،
اگه بر حضوری بودن تاکید دارید برای هرماه حداکثر 5 بار حضوری (بیشتر هم خواستید شاید بتونیم به توافق برسیم) و بقیه کارها از راه دور، ماهانه 300 تومن (البته کاربرد سرور را هم بفرمایید)
محل س***ت را پ.خ. میکنم.
ماشاالله.
هر کسی که چند اموزش در انجمن ها مطالعه فرموده برند منیجر برای خود میزند !!!!!!
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
خواستید در خدمتم
در شیراز به صورت حضوری
محسن جان تو مسئله به این مهمی: 1. بی خیال قیمت بشو! 2. اگه به کسی اعتماد نداری 1% هم بهش فکر نکن! 3. چطور میخوای تست کنی طرف حالیشه یا ... ؟
در کل: نمیخوام نا امیدت کنم، ولی تو کاری که تخصص داری فعالیت کنحالا اگه به سرور و شبکه و ... علاقه داری بحثش جداست. اول سعی کن تخصص کافی رو کسب کنی بعد واردش شو. (اینکه بگی 1-2 نفرو استخدام میکنم و میذارم تو شرکت برام کار کنن، مفت هم نمیارزه)
...
خب اول به همه عرض کنم که این یوزر من نیست و چون ماله خودم کار نمیکرد با ماله اقا فرزاد کار میکنم (یوزم اینجا byet) و بیشتر جا ها و یاهو mr_net هستم
دوم من از روی علاقه که کاری رو انجام میدم و برای کاری که در تخصصم نیست از کسه دیگه کمک میگرم
تخصص من چیزه دگه هست ولی توش سرور هم لازم هست ( وبمشتر هستم ) خوب الان میگید چیکار باید بکنم من که نمیخوام هاستینگ بزنم دنبال تخصص مدیرت سرور برم
حالا اگه کسی بازم هست و وارد هست بگه دوستان هی پی ام میدن میگن من هستم . کجا هستی من که کارام رو گفتم شرایط رو هم گفتم قیمت بدید نمونه کار بدید که سرور چه سایت های رو داربد مدیرت میکنید یا کردید
من در کل چنتا چیز میخوام
یک مدیریت که دان تایم نداشته باشبیم
رفع تمامی مشکل ها و برسی دی ان اس ها کامل
جداسازی مصرف چنتا سایت سنگینم از هم که مثل ماه قیل به مشکل نخورم
نصب یک وب سرور برای فایل هاستیگ با سرعت خوب . دیگران پیشنهاد ngix رو دادن
ور در اخر اینکه در ماه این چیزارو میخوام از پشتیبان
رفع اشکالات احتمالی در ماه
در صورت نیاز ساختن و تحویل دادن یک وی پی اس با یکی از سیستم عامل های میکروتک کرک شده . ویندوز.cente os یا با ریموت و یا به همراه دایرکت ادمین
که موارد بالا با بهترین تنظیمات بالا ترین سرعت و کم مصرف ترین منابع
همینا هست در ماه لطفا قیمت هاتون رو برای حضوری و غیره حضوری بگید .قرار داد بسته میشه اول کار 3 ماه بعد از اینکه راضی بودیم سالانه . شرکت هم استارتش از حدود 1 ماه دیگه خورده میشه با تشکر همه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)