متاسفانه یک طرفه به قاضی تشریف بردید.
به قول دوست عزیز مان که در تاپیک دیگری از گران شدن هزینه سرویس بعد از ۶ سال انتقاد کرده بودند که مگر هاستینگ ها در کار روغن نباتی و غیره هستند، باید عزض کنم که همه مردم (به غیر از استارتر و دوست عزیز دیگر مان) فتونستز می کنند و بنده هم فتوسنتز می کنم و فقط دو شما دو عزیز هستید که گرانی روی شما تاثیر گذاشته و ما ۸۵ میلیون منهای دو نفر هستیم که سود خالص خود را بالا بردیم! حالا این که ما از روغن و هوا و گوشت و غیره استفاده نمی کنیم و فقط فتوسنتز می کنیم و شما به این راز پی بردید ولی افزایش قیمت ها را منطقی نمی دانید دیگر مشکل ماست که لو رفتیم. وگرنه تا وقتی که لو نرفته بودیم شما معترض نبودید
همه این ها را نوشتم که عرض کنم اولا سود هر شرکت از تک تک مشتریان هست و مشتری چه خرد و چه کلان سود خودش را برای شرکت دارد. پس این طور نبینید که مثلا من اگر یک سرویس ماهانه ۵ هزار تومان می خرم چه سودی می توانم برسانم. اگر سود نداشت شرکت هزینه را افزایش می دهد تا سودده باشد.
نقل قول دوم هم خودتان پاسخ بنده را بدهید: ما چطور دوام بیاوریم؟ پاسخ سوال شما دقیقا همان خود سوال شماست.
غیرمنطقی ترین نوع تاپیک ها در ایران اعتراض به افزایش قیمت هست. معترض هستید؟ تغییر سرویس دهنده. معترض هستید؟ به خود آن سایت اطلاع دهید. معترض هستید؟ سرویس تان را جمع کنید. معترض هستید؟ ما معترض نیستیم به این وضعیت؟ معترض هستید؟ ببخشید دیگر که هر صنفی مجبور به افزایش هزینه هست. شما به بزرگواری خودتان ببخشید.
بخشیدید؟ حالا ببینید گرانی آیا همان اثری را در شما داشته که در ما هم داشته؟ اگر به این نتیجه رسیدید و باز هم معترض بودید دیگر عرضی منطقی وجود ندارد و شما را به خداوند منان می سپارم.
شاد و خندان باشید