نقل قول نوشته اصلی توسط websazha نمایش پست ها
با سلام

گرامی واقعا شرکت های هاستینگ فکر میکنید چند درصد مگر سود هستند که انتظار افزایش قیمت ندارید ؟
دیتاسنتر ها که توی همین یک سال گذشته ای پی 7 هزار تومانی کردند 30 هزار تومان.
دیتاسنتر ها کلوکیشن ها 100% افزایش بها دادن.
هزینه قطعات سروری اگر کلوکیشن باشن که 100% هستند حدود 200% قیمت قطعات به مراتب بیشتر از دلار گرون شدند به خاطر واردات کم.
هزینه حقوق کارمند ها باید زیاد کنند به هر حال اون کارمندی که تا سال گذشته 3 یا 4 کفایت میکرد و شاید شاید میومد یه آماتور تازه کار کار میکرد الان واقعا کمتر از 5-6 میلیون بی معنی هست کار کردن.
باقی هزینه های مثل اجاره دفتر و غذا و سرویس و .... جانبی شرکت در نظر داشته باشید میبینید واقعا از 56 تومان به 100 تومان بستگی دارن این 56 مربوط به کی هست واقعا معلوم هست و واقعا همه تحت فشار هستیم، خود ما در ابتدا 2-3 ماه اول کرونا اعلام کردم به کاربر ها هاستینگ چند صد سایت با مصرف نرمال و نه پر بازدید و روی درآمد به مدت زیادی هاست رایگان می کنیم تا سایت های نوپا دوام بیاورند ولی واقعا سخت هست همه چیز امیدواریم زودتر تمام شود و دریچه های امید گذار باز شود.

پیروز باشید.
درود...
حرف شما درسته ولی خب وقتی یه وبلاگ نویس درآمد آنچنانی نداره چطور می تونه دوام بیاره؟ سایتم نهایت روزی ۲۰۰۰ الی ۲۵۰۰ تومان درآمد کسب می کنه و تمام این درآمد یک ماه بدیم به هاست و وبمستر هیچ سودی نمی کنه...

دیروز طلاهاست این جواب رو داد:

با سلام
در طول ۲ سال گذشته قیمت دلار بیش از ۵ برابر شده ولی ما قیمت ها را کمتر از ۲ برابر افزایش داده ایم.
با توجه به شرایط فعلی بازار متاسفانه امکان سرویس دهی با قیمت های قبلی را نداریم.

با تشکر
کاشکی هاستینگ ها از مشتریان قدیمی حمایت کنه ...

من تصورم اینه که هاستینگ ۱۰۰۰۰۰ کاربر دارند درآمد بالایی کسب می کنه که هزینه های هاست و سرور رو پوشش میده و هم اکنون می ببینم همشون به مشکل خوردند...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 2JZ نمایش پست ها
درآمد رو افزایش بدین که هزینه هارو پوشش بده یا اینکه برید روی سرویسای رایگان.
به این راحتی ها نیست...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط javadnaeem نمایش پست ها
سلام ، اگه قیمت مناسب و امکانات عالی میخواین
شرکت آفاق خیلی عالیه برای مشاهده قیمت ها اینجارو کلیک کن
نه تبلیغات الکی میکنم نه هیچی ، فقط و فقط بعنوان یه مشتری ساده که کلی شرکت امن گشتم . از شرکت آفاق اندیش مطمئن ترشو نتونستم پیدا کنم.
متشکرم
به اندازه طلاهاست معتبره؟