-
November 1st, 2020, 17:59
عضو انجمن
پاسخ : لیچ از سایت apkmirror.com

نوشته اصلی توسط
delshad
والا من بلد نیستم با خیلی اربات سازها هم حتی یه هندی صحبت کردم گفت ما راهی نداریم
سلام
اگر براتون صرف داره نوشتن ربات با توجه به امکاناتی که نیاز دارید از حدود ۲۰ میلیون تومن شروع میشه به بالاتر و قابل انجام هست. ربات هم فقط برای شما هست و اختصاصی.
چون تا حدی چک کردم و حتی شما لینک مستقیم هم بدید باز خطای ۴۰۳ می گیرید و روش هایی برای دور زدن این خطا هست که بعید بدونم دستی بخواید این کار رو انجام بدید. با ویندوز سرور خارج کشور تست نشده اما لینوکس تست شده و نتیجه گرفتم.
فقط چون روی قیمت دادن دفعه قبلی دوستان بهشون برخورد، من صرفا پیشنهاد دادم که از بیس این هزینه حدودا قابل انجام هست. اگر هم مایل نبودید که به سادگی از کنار ریپلای بگذرید
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
November 1st, 2020 17:59
# ADS
-
November 1st, 2020, 20:04
عضو انجمن
داداش به نظرم با این قیمت برنامه نویسی ، خودت دانلود و آپلود کنی به صرفه تره چون مگ در روز چندتا پست مگه میخوای بزاری
-
تعداد تشکر ها از mehrania به دلیل پست مفید
-
November 2nd, 2020, 16:07
مرسی ذوستان ولی من تا همین یه ماه پیش با یه ربات تلگرام فایل هاشو مستقیم میکردم و خیلی راحت بود ولی الان انگار تغییری داده و نمیشه با این قیمت ها هم از خیرش بگذرم بهتره
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
November 2nd, 2020, 17:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delshad
مرسی ذوستان ولی من تا همین یه ماه پیش با یه ربات تلگرام فایل هاشو مستقیم میکردم و خیلی راحت بود ولی الان انگار تغییری داده و نمیشه با این قیمت ها هم از خیرش بگذرم بهتره
اگه تعداد دانلود ها تون زیاد نیست که با ویپیان کار تون رو راه بندازید. یا هم یه وی پی اس ویندوزی خارج از یکی از همکاران ماهانه تهیه کنید و فایل ها رو دانلود و آپلود کنید.
-