نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: دوستان برنامه نویس شرکت کنند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sam_pontiac آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    279
    تشکر شده در
    166 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان برنامه نویس شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrania نمایش پست ها
    سلام
    امیدوارم حالتون خوب باشه
    قصد دارم برنامه نویسی تحت وب رو شروع بکنم چون حس میکنم علاقه بیشتری در این حوزه دارم تا نرم افزار های تحت ویندوز و ...
    همچنین قصد یادگرفتن مدیریت سرور از جمله کانفیگ سرور و .... مسلط کامل بشم
    سوالم اینه که این دو به هم ربط دارند ؟ و ساده ترین راه برای شروع کدامه ؟ کدوم زبون برنامه نویسی به عنوان بیس باید یاد گرفته بشه در عین سادگیش ؟ آیا برنامه نویسی چیز مفهومیه که نیاز به تکرار داره یا اگر ازش فاصله زمانی بگیریم فراموش میشه ؟
    برای شروع وقتی که داخل گوگل جستجو میکنی هزاران منبع و پکیج میاد که واقعا گیج کننده هستش ، دوستان که از این راه دارید کسب درآمد میکنید اگر الان بخوان به من توصیه برای شروع کار بدند که بتونم با کمترین اتلاف وقت یادگیری شروع کنم چی میگید ؟
    درضمن در اینستاگرام شخصی به نام محسن‌ مدحج در این زمینه که پرفروش ترین کتاب برنامه نویسی منتشر کرده و ... دیدم ممنون میشم بفرمایید آیا شروع کار با پکیج ایشان خوب هست یا خیر ؟

سلام
    تعریف از خود غلط اضافه هست، اما بعنوان کسی که 18 ساله تو هر بستر و پلتفرمی برنامه نویسی کرده و پروژه های مختلفی رو تولید و توسعه و همکاری تو توسعه داشته،خیلی خلاصه خدمتتون میگم که، شما از لینوکس شروع کنید.
    تسلط کامل به لینوکس...
    فریب افرادی که میگن برنامه نویسی در 10 روز و اینها هم نخورید.فقط کیسه دوختند.
    ریسورسهای رایگان هم ( حتی به زبان فارسی ) در اینترنت به وفور موجوده.یکیش کانال یوتیوب جادی میرمیرانی.
    وقتی با هسته لینوکس شروع کنید، خودتون آزادانه به مرحله انتخاب میرسید و مثلا بین PHP و Python و ... خودتون با شناخت کاملتون انتخاب میکنید.
    وقتی با هسته لینوکس شروع کنید، به مواردی مثل کانفیگ و مدیریت سرور هم که بدیهی ترین اتفاق بعد از آشنایی با لینوکس هست، مسلط میشید.
    وقتی با هسته لینوکس شروع کنید، توسعه و تولید نرم افزار تحت هر بستر و سکویی برای شما روال خواهد بود ( چه وب / چه دسکتاپ / چه چیزهای دیگر...)
    همه چیز از لینوکس شروع میشه.
    زبان پیشنهادی هم Python
    مهم نیست کدوم توزیع لینوکس، گرچه ممکنه هرکسی برمبنای تجربه خودش موردی رو به شما پیشهاد کنه.
    مخلص کلام بنده اینه که لینوکس، یک چشم انداز و دید ناتمام و نامحدود و دائم و در حال پیشرفت بهتون میده.

2. تعداد تشکر ها ازsam_pontiac به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)