نقل قول نوشته اصلی توسط delshad نمایش پست ها
سلام 6 ساله یه سرویس هاست دانلود دارم از میهن وب سهاست ماهی 20 تومن حالا این ماه یه دفعه کردنش 42 تومن مگه میشه همچین چیزی ؟ روغن نباتی هم از 45 تومن شده 110 تومن یعنی ربطی دارن؟ تو کار روغن هم هستن اینا؟ هنوزم کسی شعر چون ایران مباشد تن من مباد رو میخونه آیا؟
6 سال با قیمت ثابت دادن به شما، خود این یعنی یک ثباتی تو قیمت گذاری هاشون داشتن.

هزینه های 6 سال پیش به نظر شما با الان قابل مقایسه هست؟ کمترینش هزینه های ارزی ( دلار و یورو و ... )
شما پراید رو آیا به قیمت 6 سال پیش میتونید بخرید؟
در ثانی، همه ما و حتی خود شما هم تو کار روغن نباتی هستیم، خورد و خوراک نداریم؟ هزینه‌های نیروی انسانی و ... نداریم؟ اون افرادی که حتی اگر 4 نفر باشند تو یک مجموعه‌ای کار میکنند هزینه زندگی ندارند؟
بهرحال هر کسی کسب و کاری داره و بر مبنای درآمدش، یکسری مخارج هم داره.
6 سال به این قیمت دادند و بعد از 6 سال، دیدن صرفه اقتصادی نداره این روند و تغییرش دادند.

من در تمام عمرم شاید یکی دو مرتبه سایت میهن وب هاست رو صرفا دیده باشم، اما این طرز نگاه شما به نوعی تکلیف آوره و دیگران رو مکلف میکنه که حتما باید همونی باشند که از اول بودند !

اگر شما توافق و قراردادی داشتید که بصورت مداوم ماهی 20 تومن هزینه بگیرند از شما، که جای خود و حق با شماست.
اما هاست ماهانه، ممکن هست با توجه به خیلی از نکات دچار تغییر و افزایش قیمت بشه، البته با اطلاع قبلی به کاربر!

حالا اگر به شما از قبل اطلاعی ندادند، اشتباه اونهاست و این اشکال بهشون وارده
ولی در کل حق افزایش قیمت با توجه به هزینه های رو به افزایش روزانه که چه عرض کنم، دقیقه‌ای مملکت، خصوصا در حوزه وب و هاستینگ رو ازشون سلب نمیکنه.

و در نهایت این شما هستید به عنوان مشتری که مختارید میزبان و هاست خودتون رو از هر جایی انتخاب کنید و هیچ شرکت و هاستینگی اجباری به مشتری‌هاش نداره لزوما.
موفق باشید.