-
October 28th, 2020, 11:59
افزایش قیمت سرویس های میهن وب هاست به دوبرابر
سلام 6 ساله یه سرویس هاست دانلود دارم از میهن وب سهاست ماهی 20 تومن حالا این ماه یه دفعه کردنش 42 تومن مگه میشه همچین چیزی ؟ روغن نباتی هم از 45 تومن شده 110 تومن یعنی ربطی دارن؟ تو کار روغن هم هستن اینا؟ هنوزم کسی شعر چون ایران مباشد تن من مباد رو میخونه آیا؟
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
October 28th, 2020 11:59
# ADS
-
October 28th, 2020, 12:11
پاسخ : افزایش قیمت سرویس های میهن وب هاست به دوبرابر
سلام . کاملا حق دارن چون با این نرخ دلار که نسبت به 6 سال پیش 12 برابر شده ارائه سرویس با قیمت های 6 سال پیش دیگه نمیصرفه
-
تعداد تشکر ها ازOMIDTU5 به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2020, 12:12
عضو جدید
از اون حرفا بود دلار 14 تومن شد 28 تومنسرویس دهی این صنف مستقیم ربط داره به دلار
-
تعداد تشکر ها ازtabanpay به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2020, 12:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delshad
سلام 6 ساله یه سرویس هاست دانلود دارم از میهن وب سهاست ماهی 20 تومن حالا این ماه یه دفعه کردنش 42 تومن مگه میشه همچین چیزی ؟ روغن نباتی هم از 45 تومن شده 110 تومن یعنی ربطی دارن؟ تو کار روغن هم هستن اینا؟ هنوزم کسی شعر چون ایران مباشد تن من مباد رو میخونه آیا؟
6 سال با قیمت ثابت دادن به شما، خود این یعنی یک ثباتی تو قیمت گذاری هاشون داشتن.
هزینه های 6 سال پیش به نظر شما با الان قابل مقایسه هست؟ کمترینش هزینه های ارزی ( دلار و یورو و ... )
شما پراید رو آیا به قیمت 6 سال پیش میتونید بخرید؟
در ثانی، همه ما و حتی خود شما هم تو کار روغن نباتی هستیم، خورد و خوراک نداریم؟ هزینههای نیروی انسانی و ... نداریم؟ اون افرادی که حتی اگر 4 نفر باشند تو یک مجموعهای کار میکنند هزینه زندگی ندارند؟
بهرحال هر کسی کسب و کاری داره و بر مبنای درآمدش، یکسری مخارج هم داره.
6 سال به این قیمت دادند و بعد از 6 سال، دیدن صرفه اقتصادی نداره این روند و تغییرش دادند.
من در تمام عمرم شاید یکی دو مرتبه سایت میهن وب هاست رو صرفا دیده باشم، اما این طرز نگاه شما به نوعی تکلیف آوره و دیگران رو مکلف میکنه که حتما باید همونی باشند که از اول بودند !
اگر شما توافق و قراردادی داشتید که بصورت مداوم ماهی 20 تومن هزینه بگیرند از شما، که جای خود و حق با شماست.
اما هاست ماهانه، ممکن هست با توجه به خیلی از نکات دچار تغییر و افزایش قیمت بشه، البته با اطلاع قبلی به کاربر!
حالا اگر به شما از قبل اطلاعی ندادند، اشتباه اونهاست و این اشکال بهشون وارده
ولی در کل حق افزایش قیمت با توجه به هزینه های رو به افزایش روزانه که چه عرض کنم، دقیقهای مملکت، خصوصا در حوزه وب و هاستینگ رو ازشون سلب نمیکنه.
و در نهایت این شما هستید به عنوان مشتری که مختارید میزبان و هاست خودتون رو از هر جایی انتخاب کنید و هیچ شرکت و هاستینگی اجباری به مشتریهاش نداره لزوما.
موفق باشید.
-
-
October 28th, 2020, 12:18
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
October 28th, 2020, 12:33
عضو انجمن
هاستینگ هایی که چند ماه از افزایش قیمت هاشون نمیگذرد، اخیرا حداقل 20 تا 30 درصد افزایش قیمت داشتند.
اگر به دنبال ثبات قیمت بیشتر هستید از هاست های ایران استفاده کنید.
مشاهده آموزش های صفر تا صد سئو، دیجیتال مارکتینگ، شبکه: میهن لرن
-
-
October 28th, 2020, 12:40

نوشته اصلی توسط
delshad
ولی آخه دو برابر ؟
همین که بیشتر نکردن خدارو شکر کن عزیز . اگه هاست خارج هست که مستقیم دلار رو ضرب کن . اگر ایران هست غیر مستقیم بازم دلار رو ضرب کن چون قطعه سازی پراید رو هم نداریم کامل چه برسه به قطعات سرور و رایانه
-
تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2020, 14:14

نوشته اصلی توسط
delshad
ولی آخه دو برابر ؟
سرور که از آسمون پایین نمیفته
با دلار و یورو تهیه میشه
وقتی دلار دو برابر و بیشتر میشه پس بقیه چیزهایی که با دلار و ارز خریداری میشه قیمتش دوبرابر میشه
یه حساب ریاضی ساده است
به خاطر ماهی 20 هزار تومن و 45 هزار تومن تاپیک زدید ؟ یا ماهی 20 میلیون منظورتونه ؟
-
تعداد تشکر ها از mashiat به دلیل پست مفید
-
October 28th, 2020, 14:56
عضو جدید
فرمایشتان صحیح ...
اما به گفته داداشمون روغن نباتی هم گرون شده مدیران شرکت های هاستینگ هم انسانن اونا هم باید بتونن روغن نباتی بخرن واسه خونشون اگه هاست ایران گرون نشه اینا خرج و مخارج خودشون رو چجوری پیدا کنن ؟
-
-
October 29th, 2020, 19:05
عضو جدید
واقعا چرا توقع دارید یه شرکتی سرویسی به شما با قیمت چند سال اخیر بده و افزایشی نداشته باشه گویا شما تو این مملکت زندگی نمیکنید .
-