صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

موضوع: مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    60
    تشکر شده در
    44 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟

جوملا يه سيستم جهاني هستش كه داراي انعطاف پذيري بسيار عالي و توابع api گسترده هستش كه اگه بخاي از اول يه سيستم طراحي بشه و باگ گيري بشه و و براي هر تغييري كلي هزينه و غيره ... فكر مي كنم لقمه رو دور سر چرخوندن باشه...!
    من كاملا مخالفم كه ميگيد بايد طراحي بشه از اول ! خيلي از سازمانهاي بزرگ ايراني و جهاني بر پايه جوملا بنا شده اند
    براي افزودن هر امكاناتي اكستنشن مورد نظرتون رو براحتي پياده سازي مي كنيد و نزديك 7000 اكستنشن آماده هم اكنون براي اين سيستم جهاني موجوده اونوقت به نظر شما بايد بيايم و از اول يه سيستم رو طراحي كنيم ... انعطاف از اين بيشتر چي هست منظورتون؟
    به نظر من قدرت جوملا بي نظيره و جوملا نياز به تعريف و تمجيد نداره و هر روز داره پرقدرت تر از گذشته ميشه
    انتخاب اول خودم براي هر نوع سيستم مديريت محتوا متني بر وب جوملاست... بازهم تصميم گيري در اين خصوص با خودتون هست

2. تعداد تشکر ها از tarantino به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    4
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره برای جوملا برای یک پروژه سازمانی ؟

سلام

بستگی داره چه امکاناتی رو بخواهید ولی جوملا برای این کار مناسب هست نمونه اون رو هم میتونید در سایت www.drparsaei.com ببینید که همه چیش رو خودم انجام دادم و یه سایت آموزش هست. اگر کار بزرگ باشه و برای یه سازمان بزرگ با کاربر بالا بخواهید انجام بدید بهترین گزینه برنامه نویسی هست که یه برنامه نویس و طراح وب برای شما این کار رو انجام بدن. در هر دو مورد بنده در خدمتم برنامه نویسی رو هم با دات نت برای شما انجام میدم اگه خواستید.

5. تعداد تشکر ها از parsaei به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)