-
January 21st, 2020, 16:35
عضو انجمن
فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش
سرور مجازی و
سرور اختصاصی و
میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2020 16:35
# ADS
-
October 18th, 2020, 20:27
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نوشته اصلی توسط
elecode
در خدمتتون هستیم ولی همونطور که در تعداد زیادی از پست های این تاپیک گفته شده است ما متاسفانه در حال حاضر محدودیت در تعداد داریم و ممکنه روند تحویل زمان بر باشه
و در حال حاضر تحویل به شکل رزروی هست.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m2coyote
رواله، سفارش رو دادم یه ساعت پیش.
می شه لطفا ایمیل ثبت نامی تون رو بفرمایید من به دوستان اعلام کنم تا براتون بررسی انجام بشه
لطفا در طی پیام خصوصی لطفا ارسال بفرمایید
ویرایش توسط hpnn.wm : October 18th, 2020 در ساعت 20:35
-
-
October 19th, 2020, 16:33
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
پلسک بخواد نصب بشه سیستمی دارید ؟ یا باید لایسنس گرفته بشه
- - - Updated - - -
پلسک بخواد نصب بشه سیستمی دارید ؟ یا باید لایسنس گرفته بشه
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
-
-
October 19th, 2020, 17:38
عضو جدید
می شه لطفا ایمیل ثبت نامی تون رو بفرمایید من به دوستان اعلام کنم تا براتون بررسی انجام بشه
لطفا در طی پیام خصوصی لطفا ارسال بفرمایید[/quote]
دیروز ارسال کردم. لطفا تاریخ تمدید رو هم عوض کنید.
سپاس
-
-
October 24th, 2020, 15:01
عضو انجمن
با سلام
بنده به اطلاعشون رسوندم . قطعا در تیکت هم پاسخ شما رو دادند.
امری بود در خدمتتون هستم
-
-
November 2nd, 2020, 17:35
عضو جدید
من برای مصارف شخصی خودم میخواستم، بخاطر رفتن به سایتهای بورس و یوتوب و امثال اینا نیاز دارم پ ر و ک س ی نصب کنم(نه فروشی و نه هک و ....، ) کلا واسه خودم میخوام و روزمره شاید یبار هم به سیستم وارد نشم.
حالا درخواستم اینه سرور مجازی که میخوام خریداری کنم زیاد حساس نباشه به نصب تورنت یا ....
کدوم سرور شما زیاد به این موضوع حساس نیست ؟ گفتم قبل از خرید باهاتون مشورت کنم
-
-
November 2nd, 2020, 21:42
عضو انجمن
با سلام
در اینباره سرور های انگلیس و هلند مناسبتر خواهد بود
-
-
November 5th, 2020, 14:03
سرور های انگلیس برای کدوم دیتاسنتر هست؟
-
-
November 6th, 2020, 20:14
عضو جدید
سلام.
قیمتـها به روز است؟ برای صرفا دانلود و آپلود کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟
O thou, whose face hath felt the winter's wind?
-
-
November 6th, 2020, 20:26
عضو انجمن
با سلام

نوشته اصلی توسط
directline
سرور های انگلیس برای کدوم دیتاسنتر هست؟
از دیتاسنتر Icecolo و Cogent

نوشته اصلی توسط
SaLiXeM
سلام.
قیمتـها به روز است؟ برای صرفا دانلود و آپلود کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟
در وب سایت بله قیمت ها بروز هستند ولی در این تاپیک خیر ، زمان تاپیک برای خیلی وقت پیش هست!
-
-
November 6th, 2020, 21:15
عضو جدید
با پورت 10 ارایه نمیشن این سرویسها؟
O thou, whose face hath felt the winter's wind?
-