نقل قول نوشته اصلی توسط sam_pontiac نمایش پست ها
لاگ رو بررسی کنید.
بصورت پیش فرض تو centos ، محل ذخیره خطاهای دیتابیس
کد:
/var/lib/mysql/hostname.err
جای hostname اسم سرور خودتونه.
اگر هم که تغییر دادید، مسیر ذخیره لاگ خطاها رو از طریق دستور زیر پیدا کنید :

کد:
grep -R log_error /etc/mysql/*
و همینطور مسیر زیر :

کد:
/var/log/mysql/mariadb.err
ارور لاگ کلا خودش مشخص میکنه مشکل از کجاست.
اول بررسی بفرمایید خطاهای مربوط به mysql رو و موردی بود اشتراک بگذارید بررسی کنیم.

اما قبل از اون، پیشنهاد میکنم یک فایل دیتابیس دیگه ایمپورت کنید ( غیر از اینی که تست کردید ).
با اینکه خود error500 نشون گر مشکل تو تنظیمات mysql هست، اما بهرحال فایل دیگری رو تست کنید و ایمپورت کنید ببیند برای هر فایلی همین مشکل هست؟
چون گاهی اوقات تعداد بیش از حد کوئری‌های Create , Insert, Truncate و ... باعث بروز خطا میشن ( اما نه Error 500 ) - باز با این حال فایل دیتابیس دیگه ای رو ایمپورت کنید ،بد نیست.
ممنون

همین فایل روی سرور دیگه به راحتی ایمپورت میشه
فرق دو سرور
1 گیگ رم خارجی بیشتر داره
هر دو 6 هسته، خارجی ایرانی
حارجی ماریا دی بی 10.2.33 ایرانی 10.3.29
سی پنل خارج 90.0.12 و ایرانی 90.0.15

همچنین فایل های دیگه تعداد تیبل هاشون زیاد نیست و ایمپورت میشه
قضیه اینه حتی حذف دیتا بیس از سیپنل کاربر یا phpmyadmin با دسترسی روت هم زمان بره و اینترنال ارور میده و پروسس سرور روی 2 تا 3 می مونه، انگار که داره بک گراند کارهاشو تکمیل می کنه.
احساس می کنم یا درست نصب نشده مای اس کیو ال یا تنظیمات درست نیست یه محدودیتی وجودداره که میبره رکوردها را توی صف و موازی انجام نمیشه

بنده حتی این اسکریپت را روی هر دو سرور ران کردم اما تنظیمات و هشدار ها هم روی هر دو سرور مثل هم بود.
کد HTML:
To optimize your mariadb parameters you can use the Tuning-Primer.sh script. First, install additional tools:

yum install bc net-tools -y

Download the optimization script:

wget https://launchpadlibrarian.net/78745738/tuning-primer.sh

Assign the execute permissions to a .sh file:

chmod +x tuning-primer.sh

Run the script:

./tuning-primer.sh
یه مورد دیگه اینکه وقتی دستور yum update -y را میزنم نسبت به سرور خارج زمان بیشتری می بره تا آپدیت ها صورت بگیره، درسته ممکنه آچدیتها فرق بکنه و این ایرانه اون امریکا و در اتصال به مخازن اون نزدیک تره اما فکر می کنم سرور مجازی باید خیلی سریع آپدیت بشه، اما چندین دقیقه بیشتر از سرور خارج زمان می بره
علت می تونه محدودیت در پورت شبکه سرور ایران باشه؟ هم آپدیت و هم ایمپورت و فعالیتهای دیتا بیس؟
آدم احساس میکنه سوراخش تنگه باعث میشه فعالیتها طول بکشه.