نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
تشکر از شما جناب سجادیه ( البته اگر اکانت دست خودتان هست )

متاسفانه مدیر هاستینگ جدید هم از قابلیت whm که جهت دانلود خودکار فایل ها هست استفاده نمیکنه و میگه باید لینک بکاپ بدین !
سلام و وقت به خیر مجدد

خواهش میکنم. خیر همکار مجموعه هستم.

*خب پس میرسیم به همان مواردی که خدمت شما گفتم ،چند فایل حجیم انتخاب کنید آنها را منتقل کنید و بعد پاک کنید که فضا باز بشه و پارت به پارت زیپ و منتقل کنید.

راه بهتری نیست مثلا اگر بخواهید اسکرپیت کوچکی هم تحت وب اجرا کنید که فایل ها را دونه دونه بخواند و منتقل کند هم نوشتن اسکریپت زمان بر است هم ممکن است محدودیت php در یکی از هاست ها یا هر دو وجود داشته باشد و وسط انتقال مشکل ایجاد شود یا هر مورد دیگری.

*یا باید با همان مورد که گفتیم خودتان سختی بکشید و کم کم منتقل و حذف و فضا را آزاد کنید یا با پیشنهاد هزینه به هاستینگ جدید بخواهید این مورد را انجام دهند شاید هم نگران مسئولیت فایل ها هستند که درست منتقل شود یا خیر، این موارد را به هاستینگ جدید اطمینان بدهید که یک چک کلی نیز خودتان خواهید کرد.(البته وقتی با هزینه باشد وظیفه خودشان است که چک کنند ولی خب ممکن است مثلا اگر دیتابیس باشد هاستینگ فعلی مشکلی داشته باشد و نتواند درست سرور فعلی بکاب بدهد در این جور مواقع شرایط فرق دارد که خدارو شکر فقط برای شما فایل است)

*اگر باز هم حتی با هزینه قبول نکردند در نهایت پیشنهاد میکنیم از هاستینگی که در همین ابتدا برای انتقال حتی کمکی نمیکند سرویس نگیرید مشخص است پشتیبانی مناسبی ندارند.