پست جدید:
همون بندی که گفتید کمک به نیازمند و غیره، فکر کنید به نیازمند کمک کردید. شما مگه جایی کمک می کنید بهش فکر می کنید؟ یه کمکی کردید تموم شد رفت. دیگه پی اون رو نگیرید و بیخیال بشید.
از این کمک های این جوری (همین موردی که شما اون رو کمک قلمداد کردید) من و خیلی ها زیاد داشتیم. فکر نکنید بهش واقعا. من به شخصه دوره ای که تازه این موارد رو شروع کرده بودم و مشتری معمولی بودم خیلی از این هزینه ها کردم که هیچ وقت بهش فکر نکردم و رفتم جای دیگه که هاستینگ های خوبی هم پیدا کردم بعد چند تا تجربه ناموفق، اما هیچ وقت ننوشتم که کجا ها بودم چون مثل تاپیک شما و تاپیک های مشابه، مدعی زیاد پیدا میشه که یا از شما طرفداری کنند یا از اون وب سایت.
من هدفم دقیقا این بوده که یک تشر به شما بزنم و یکی هم به همکار. چون شما استارتر بودید صرفا لحن شدیدتری برای شما در نظر گرفتم. اگر استارتر همکار بودند مشابه تشر شما رو به ایشون می زدم. مصداق بارز یکی به نعل یکی به میخ بوده که تا حد زیادی حقیقتش رسیدم به اون و قصد و هدف هم همین بوده.
هرچند که شما از ذهن من خبر نداشتید اما من عذرخواهی خودم رو می کنم از بابت این که ناراحت شدید.
علت این که پست جدید ارسال می کنم هم این بوده که ابتدا بنویسم و بعد پست بعدی رو قرار بدم.
موارد رو دوستانه و البته جاهایی کمی تند عرض کردم. اگر که کمکی از دست من بر میاد با کمال میل کمک می کنم.
مجددا شاد و پیروز باشید که زندگی ارزش خیلی بیشتری داره.