نوشته اصلی توسط
Ringmoon
من نمیدونم کلا هدف شما چی بوده از این متن بی ربط با موضوع تاپیک، احتمالا صرفا حمایت از همکارتون بوده و بد جلوه دادن کار ما.
شما که این همه زحمت دادید به خودتون و نشستید پست های قبلی منو خوندید به جاش بهتر بود همین پستو درست بخونید، اینکه چرا هاستینگ عوض کردم یا نکردمش فکر نمیکنم نیازی باشه توضیح بدم به شما
اما اینکه چرا از ایکس هاستینگ خریدم خب مشخصه به خاطر همین آفری که گذاشته بودن برای تست گرفتم که اگه خوب بود تمدید کنم.
موضوع شرکت ثبت شده که شما هم خودتون جز همین دسته ثبت نشده قرار میگیرید تا جایی که من چک کردم این هستش که ایشون هی اومدن داخل تاپیک قانون قانون کردن ماهم گفتیم اگه بنا باشه قانونی عمل بشه شما اصلا صلاحیت هاستینگ زدن ندارید چون طبق همون قانون اول از همه باید شرکت ثبت بشه و ... یا مثلا گفتن پلیس فتا گفته به ما که مدارک بگیرید ! گفتیم این ابلاغیه که میگیدو بفرستید ماهم ببینیم همونطور که میبینید دیگه جوابی واسه گفتن نداشتن.
اعتراض پخته تر ؟ من حرفو به صورت منطقی با مدرک زدم
اگه درست تاپیکو خونده بودید میدید که من خیلی سعی کردم همون داخل تیکت با ایشون کنار بیام اما ایشون نخواستن
و همونطور که میبینید دیگه حرفی هم نمیزنن چون حرفی برای گفتن ندارن و دستشون کامل رو شد
در مورد برگشت هزینه هم لازم به ذکر هستش اگه همون موقع اینکارو میکردن که خب هیچ اما الان دیگه 2 برابر اونم بدن من قبول نمیکنم اصلا پولی نیست که بخوام خودمو به خاطرش کوچیک کنم فکر میکنم دادم به یه گدا من هدفم از اینکه ایجا اومدم اینارو نوشتم این بود که تجربه خرید از این سایتو بگم تا افراد دیگه هم بدونن چی به چیه
در آخر هم اینکه اگه پلاگین نویسی برای وردپرس حرفه ای بودن به حساب میاد من همون حرفه ای نباشم بهتره فقط تا همین حد بهتون بگم که تو ایران هاستینگ حرفه ای به شدت کمیابه اکثرا اطلاعات فنی و دانش شبکشون در حد بسیار مبتدی هست پس انتظار حرفه ای برخورد کردن نمیشه داشت باهاشون
موفق باشید.