نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Ringmoon نمایش پست ها
    من نمیدونم کلا هدف شما چی بوده از این متن بی ربط با موضوع تاپیک، احتمالا صرفا حمایت از همکارتون بوده و بد جلوه دادن کار ما.

شما که این همه زحمت دادید به خودتون و نشستید پست های قبلی منو خوندید به جاش بهتر بود همین پستو درست بخونید، اینکه چرا هاستینگ عوض کردم یا نکردمش فکر نمیکنم نیازی باشه توضیح بدم به شما
    اما اینکه چرا از ایکس هاستینگ خریدم خب مشخصه به خاطر همین آفری که گذاشته بودن برای تست گرفتم که اگه خوب بود تمدید کنم.

موضوع شرکت ثبت شده که شما هم خودتون جز همین دسته ثبت نشده قرار میگیرید تا جایی که من چک کردم این هستش که ایشون هی اومدن داخل تاپیک قانون قانون کردن ماهم گفتیم اگه بنا باشه قانونی عمل بشه شما اصلا صلاحیت هاستینگ زدن ندارید چون طبق همون قانون اول از همه باید شرکت ثبت بشه و ... یا مثلا گفتن پلیس فتا گفته به ما که مدارک بگیرید ! گفتیم این ابلاغیه که میگیدو بفرستید ماهم ببینیم همونطور که میبینید دیگه جوابی واسه گفتن نداشتن.

اعتراض پخته تر ؟ من حرفو به صورت منطقی با مدرک زدم

اگه درست تاپیکو خونده بودید میدید که من خیلی سعی کردم همون داخل تیکت با ایشون کنار بیام اما ایشون نخواستن

و همونطور که میبینید دیگه حرفی هم نمیزنن چون حرفی برای گفتن ندارن و دستشون کامل رو شد

در مورد برگشت هزینه هم لازم به ذکر هستش اگه همون موقع اینکارو میکردن که خب هیچ اما الان دیگه 2 برابر اونم بدن من قبول نمیکنم اصلا پولی نیست که بخوام خودمو به خاطرش کوچیک کنم فکر میکنم دادم به یه گدا من هدفم از اینکه ایجا اومدم اینارو نوشتم این بود که تجربه خرید از این سایتو بگم تا افراد دیگه هم بدونن چی به چیه

در آخر هم اینکه اگه پلاگین نویسی برای وردپرس حرفه ای بودن به حساب میاد من همون حرفه ای نباشم بهتره فقط تا همین حد بهتون بگم که تو ایران هاستینگ حرفه ای به شدت کمیابه اکثرا اطلاعات فنی و دانش شبکشون در حد بسیار مبتدی هست پس انتظار حرفه ای برخورد کردن نمیشه داشت باهاشون
    موفق باشید.
    سلام
    البته که لطف کردید و جا هایی تر و خشک رو با هم سوزاندید، اما در کل مطالب تان مفید بود و مورد توجه قرار می‌دم.

کلام آخر: وقت و زمان خیلی بیشتر از این ارزش داره که شما این همه زمان صرف یک موضوع کنید.
    اگر متن قبلی از نظر شما جانب داری از همکار بود، این بار به نفع شما دقیقا می‌نویسم که وقت تون رو پای این مسائل هدر ندید عملا. اگر وقت تون بی ارزش هست خب ادامه بدید، اما اگر ازش قائل شدید برای زمان تون، پیشنهادم اینه که به کار های دیگه تون برسید.
    اعصاب از سر راه پیدا نکردن هم مورد بعدی هست که امیدوارم توجه کنید چون دنیا که می‌گذره، دیگه شما می دونید چطور برخورد کنید و عمر رو چطور صرف کنید.

شاد و پیروز باشید

2. تعداد تشکر ها ازSaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)