نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Ringmoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط SaeedFazlollahzadeh نمایش پست ها
    استارتر محترم:
    من این تاپیک رو کامل خوندم و خیلی از پست های قبلی شما رو هم مطالعه کردم. خوشبختانه یا متاسفانه شما همیشه معترض به سرویس بودید و این که چرا در همون مجموعه یا سایتی که سرویس ازشون گرفتید مشکل رو حل نمی کنید شما می دونید و خدای خودتون، یا حتی طبق ادعای خودتون چرا علیرغم این که با اکثر شرکت های معتبر هاستینگ ایرانی کار کردید چرا فعالیت تون رو با همون ها ادامه نمی دید هم همون خدای بالای سر ما فقط می دونه که حقیقت ماجرا چه هست و چیزی که گفتید حقیقت بوده یا حقیقت جهت دار شده.
    از این به بعد هم قبل خرید هر سرویس می تونید از تمامی سازمان ها و نهادهای مربوطه استعلام بگیرید ببینید شرکت ثبت شده هست یا خیر و اگر مورد تایید جنابعالی بود اون وقت اقدام به خرید کنید که در اعتراضات بعدی تون لااقل در کارنامه داشته باشید که به شرکت ثبت شده هم معترض بودید.

اما خلاصه اگر شما رو توصیف کنم (قضاوت براساس پست های قبلی شما):
    فردی که فکر می کنه چیزی بلد هست، و این واقعا برای همه آزاردهنده هست چون کاربران این چنینی زیادی دیدم و دقیقا مثل یک نوجوان در سن بلوغ که غرور داره و دو قدم جلو تر خودش رو نمی خواد ببینه و فکر می کنه خودش عقل کل هست و علایم دیگه که همه تقریبا می دونیم (از مطالعه) و اون دوره رو گذروندیم. و یک یوزر حرفه ای همیشه روش های بهتری برای رفع مشکل و مانع داره و تصمیم های درست تری اتخاذ می کنه.
    طبیعتا وقتی در یک محیط عمومی اعتراض می کنید باید گوش شنوای عمومی هم داشته باشید.
    امیدوارم اگر در آینده هم اعتراضی داشتید اعتراض پخته تری داشته باشید و شاهد اعتراضات حرفه ای تری از شما باشیم که مایه خوشحالی خواهد بود.

همکار گرامی:
    اگر که بنا به برگشت هزینه (کامل یا بخشی از اون) رو به کاربر تون دارید می تونم پیشنهاد کنم که شماره کارتی که پرداخت با اون انجام شده رو از کاربر دریافت کنید و از بانک یا درگاهی که پرداخت توسط اون انجام شده هم شماره کارت رو استعلام بگیرید و اگر شماره کارت اعلامی با شماره کارتی که پرداخت با اون انجام شده مطابقت داشت به همون کارت واریز کنید. یا هم اگر روش های دیگه ای دارید که خودتون می دونید.

خوشبختانه یا متاسفانه آدم این جور تاپیک ها رو می خونه مجبور میشه برای کاربرانی که قصد خرید دارند و واقعا خوب هستند سختگیری هایی کنه که نتیجه اش تاپیک های مثل این و امثالهم هست که دود این جور تاپیک ها تو چشم یوزرهای خوب میره ولی خوشبختانه تا الان یوزرهای خوبی داشتم و امیدوار هم هستم که یوزرهای منطقی رو داشته باشم تا یوزرهای به ظاهر حرفه ای.

روز و روزگار خوش و خندان و شاداب باشید و زندگی رو هرگز سخت نگیرید که دنیا محل گذر هست
    من نمیدونم کلا هدف شما چی بوده از این متن بی ربط با موضوع تاپیک، احتمالا صرفا حمایت از همکارتون بوده و بد جلوه دادن کار ما.

شما که این همه زحمت دادید به خودتون و نشستید پست های قبلی منو خوندید به جاش بهتر بود همین پستو درست بخونید، اینکه چرا هاستینگ عوض کردم یا نکردمش فکر نمیکنم نیازی باشه توضیح بدم به شما
    اما اینکه چرا از ایکس هاستینگ خریدم خب مشخصه به خاطر همین آفری که گذاشته بودن برای تست گرفتم که اگه خوب بود تمدید کنم.

موضوع شرکت ثبت شده که شما هم خودتون جز همین دسته ثبت نشده قرار میگیرید تا جایی که من چک کردم این هستش که ایشون هی اومدن داخل تاپیک قانون قانون کردن ماهم گفتیم اگه بنا باشه قانونی عمل بشه شما اصلا صلاحیت هاستینگ زدن ندارید چون طبق همون قانون اول از همه باید شرکت ثبت بشه و ... یا مثلا گفتن پلیس فتا گفته به ما که مدارک بگیرید ! گفتیم این ابلاغیه که میگیدو بفرستید ماهم ببینیم همونطور که میبینید دیگه جوابی واسه گفتن نداشتن.

اعتراض پخته تر ؟ من حرفو به صورت منطقی با مدرک زدم

یک یوزر حرفه ای همیشه روش های بهتری برای رفع مشکل و مانع داره و تصمیم های درست تری اتخاذ می کنه.
    اگه درست تاپیکو خونده بودید میدید که من خیلی سعی کردم همون داخل تیکت با ایشون کنار بیام اما ایشون نخواستن

و همونطور که میبینید دیگه حرفی هم نمیزنن چون حرفی برای گفتن ندارن و دستشون کامل رو شد

در مورد برگشت هزینه هم لازم به ذکر هستش اگه همون موقع اینکارو میکردن که خب هیچ اما الان دیگه 2 برابر اونم بدن من قبول نمیکنم اصلا پولی نیست که بخوام خودمو به خاطرش کوچیک کنم فکر میکنم دادم به یه گدا من هدفم از اینکه ایجا اومدم اینارو نوشتم این بود که تجربه خرید از این سایتو بگم تا افراد دیگه هم بدونن چی به چیه

در آخر هم اینکه اگه پلاگین نویسی برای وردپرس حرفه ای بودن به حساب میاد من همون حرفه ای نباشم بهتره فقط تا همین حد بهتون بگم که تو ایران هاستینگ حرفه ای به شدت کمیابه اکثرا اطلاعات فنی و دانش شبکشون در حد بسیار مبتدی هست پس انتظار حرفه ای برخورد کردن نمیشه داشت باهاشون
    موفق باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    بنده یک پاسخ کوتاه میدم و دیگر در تاپیک مشارکت نمیکنم ...
    اولا باید اشاره کنم که قطعا بنده هیچ گونه نسبتی با ایشون و سایت ایشون ندارم و فقط نظر شخصی و تجربه خود را بیان کردم.
    دوما بیشتر سایت هارو ما هاست میکردیم ( فعالیت ما کاملا محدود بود زیرا علویت ما ارائه کیفیت بالا به مشتریان خاص بود نه هر مشتری ... ) علت پایان فعالیت ما نیز به به دلیل مشکلاتی در تیم بود که علارقم میل باطنی مجبور به واگذاری شدیم. ( در این واگذاری قرار دادی به خریدار بسته شد که دقیقا همان سرویس با همان منابع به یوزر های ما داده بشه تا هیچ گونه نارضایتی ایجاد نگردد )

امید وارم موفق و موید باشید ، روز خوش
    باشه باشه شما که درست میگید انشالله که همینطوره
    پیروز باشید
    ویرایش توسط Ringmoon : October 11th, 2020 در ساعت 07:13

2. تعداد تشکر ها از Ringmoon به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)