استارتر محترم:
من این تاپیک رو کامل خوندم و خیلی از پست های قبلی شما رو هم مطالعه کردم. خوشبختانه یا متاسفانه شما همیشه معترض به سرویس بودید و این که چرا در همون مجموعه یا سایتی که سرویس ازشون گرفتید مشکل رو حل نمی کنید شما می دونید و خدای خودتون، یا حتی طبق ادعای خودتون چرا علیرغم این که با اکثر شرکت های معتبر هاستینگ ایرانی کار کردید چرا فعالیت تون رو با همون ها ادامه نمی دید هم همون خدای بالای سر ما فقط می دونه که حقیقت ماجرا چه هست و چیزی که گفتید
حقیقت بوده یا
حقیقت جهت دار شده.
از این به بعد هم قبل خرید هر سرویس می تونید از تمامی سازمان ها و نهادهای مربوطه استعلام بگیرید ببینید شرکت ثبت شده هست یا خیر و اگر مورد تایید جنابعالی بود اون وقت اقدام به خرید کنید که در اعتراضات بعدی تون لااقل در کارنامه داشته باشید که به شرکت ثبت شده هم معترض بودید.
اما خلاصه اگر شما رو توصیف کنم (قضاوت براساس پست های قبلی شما):
فردی که فکر می کنه چیزی بلد هست، و این واقعا برای همه آزاردهنده هست چون کاربران این چنینی زیادی دیدم و دقیقا
مثل یک نوجوان در سن بلوغ که غرور داره و دو قدم جلو تر خودش رو نمی خواد ببینه و فکر می کنه خودش عقل کل هست و علایم دیگه که همه تقریبا می دونیم (از مطالعه) و اون دوره رو گذروندیم. و یک
یوزر حرفه ای همیشه روش های بهتری برای رفع مشکل و مانع داره و تصمیم های درست تری اتخاذ می کنه.
طبیعتا وقتی در یک محیط عمومی اعتراض می کنید باید گوش شنوای عمومی هم داشته باشید.
امیدوارم اگر در آینده هم اعتراضی داشتید اعتراض پخته تری داشته باشید و شاهد اعتراضات حرفه ای تری از شما باشیم که مایه خوشحالی خواهد بود.
همکار گرامی:
اگر که بنا به برگشت هزینه (کامل یا بخشی از اون) رو به کاربر تون دارید می تونم پیشنهاد کنم که شماره کارتی که پرداخت با اون انجام شده رو از کاربر دریافت کنید و از بانک یا درگاهی که پرداخت توسط اون انجام شده هم شماره کارت رو استعلام بگیرید و اگر شماره کارت اعلامی با شماره کارتی که پرداخت با اون انجام شده مطابقت داشت به همون کارت واریز کنید. یا هم اگر روش های دیگه ای دارید که خودتون می دونید.
خوشبختانه یا متاسفانه آدم این جور تاپیک ها رو می خونه مجبور میشه برای کاربرانی که قصد خرید دارند و واقعا خوب هستند سختگیری هایی کنه که نتیجه اش تاپیک های مثل این و امثالهم هست که دود این جور تاپیک ها تو چشم یوزرهای خوب میره ولی خوشبختانه تا الان یوزرهای خوبی داشتم و امیدوار هم هستم که یوزرهای منطقی رو داشته باشم تا یوزرهای به ظاهر حرفه ای.
روز و روزگار خوش و خندان و شاداب باشید و زندگی رو هرگز سخت نگیرید که دنیا محل گذر هست