نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Ringmoon آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    195
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید من از ایکس هاستینگ xhosting.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط yashar313 نمایش پست ها
    شما حق نداری سرویسش رو پاک کنی!! باید تا آخرین روزی که هزینه هارو
    پرداخت کرده سرویس رو نگهداری حضرت آقای محی الدین! ظاهرا شما یادت رفته که پول سه ماه رو از این بدبخت گرفتی!
    ضمنا چرا دوست ندارید بقیه نوع برخورد شما رو با مشتری بفهمند و درخواست پاک کردن پست رو از مدیر دارید!!! این وظیفه شما نیست

همه بحث ها بکنار اما هیچ سرویس دهنده معتبری ایران رفتار رو با مشتری نمیکنه منظورم اینه آفری نمیده که توش گیر کنه و با بهانه های مختلف دونه دونه سرویس ها رو لغو کنه.

به نظرم اگه خیلی دنبال قانون هستید برید کسب و کارتون رو ثبت کنید درگاه پرداخت رسمی بگیرید و عضو اتحادیه مربوطه بشید و مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنید و این مدلی راه زنی نکنید آقا "محی الدین سیاوش آبکنار"

اگه مشتری کار غیر قانونی نمیکنه خیلی هم نباید مته به خشخاش گذاشته چرا که خود سوریس دهنده های وب و ثبت دامنه به کرات قوانین مربوط به پولشویی رو نقض میکنن و به واسطه حساب های دیگران هزینه های سرور و دامنه های بین المملی رو پرداخت میکنن و خودشون اولین نقض کننده قانون هستن.

ضمنا اون دوستی که از این آقا سرویس گرفته در صورتی که سرویسش پاک بشه میتونه بر اساس مواد جرائم اینترنتی با عنوان تخریب داده از محی الدین شکایت کنه و حتی در صورتی که درخواست های نامتعارفی رو برای تایید هویت بده هم با عنوان ممانعت از حق و عنوان مشابه میتونه ازش شکایت کنه !

در پایان این که از شرکت های خیلی معتبر سرویس تهیه کنید که فردا روز مجبور نباشید عکس و مدارکتون رو در اختیار اششخاصی بزارید که کوچکترین وجاهت قانونی برای اون کسب و کار ندارن و از تهیه کمترین ساز و کار قانونی برای کسب و کارشون طفره رفتن

- - - Updated - - -

در این خصوص باید مراجعه کرد به قوانین اتحادیه مربوطه و این قوانین طوری نیست که هر کسی نظر خودش رو اعمال کنه. و کسب و کارهای هاستینگی که قانونی نیستن نمیتونن به این راحتی مدارک زن و مرد رو گرو بگیرن و عکس های مردم رو جمع آوری کنن و اول باید جایگاه قانونی خودشون رو تثبیت کنن.

برای اکثر سرویس های ایینترنتی نظیر هاست اهزار هویت شماره موبایل و شماره ثابت کفایت میکنه !

اگه سرویس دهنده بخواد کجدار و مریض برخورد کنه حتی عکس و ... هم کفایت نمیکنه
    بله دقیقا حرفتون درست هست بنده اصلا هیچ کاره غیر قانونی نکردم که ایشون دارن با من اینطور برخورد میکنن من مشخصاتی که برای ساخت اکانت زدم همش واقعیه همچنین شماره موبایل و ایمیل هم وریفای کردم و حتی حاضر بودم شماره تلفن ثابت هم وریفای کنم همچنین کارتی که باهاش پرداخت کردم به اسم خودمه حتی با آیپی خارجی هم تو سایتشون ثبت نام نکردم خلاصه هیچ دلیلی نداره که بیخودی سرور منو وسط دوره ببندن و درخواست مدارک بکنن

مثلا اگه بنده میومدم کاره خلافی با این سرور میکردم دیتاسنتر بهشون ابیوز میداد یا از پلیس فتا میومدن بهشون چیزی میگفتن خب درسته حق داشتن که سرور منو ببندن و بگن تا مدارک ندی باز نمیکنیم و اگر هم نمیدادم کلا سرورو میبستن اما موضوع اینجاست من همه جوره کارم درست بوده حتی ترافیک مصرفیم انقدر کم بوده که اصلا به حساب نمیاد

در کل میخوام اینو بگم از نظر من هیچ دلیلی برای کاره ایشون وجود نداره به جز اینکه از آفری که داده بودن پشیمون شدن و احراز کردنو بهونه کردن تا بتونن سرورو از ما بگیرن همین !

اگر هر چیزی غیر از اینی که من گفتم بود پس باهام کنار میومدن و اصلا کار به اینجا نمیکشید با اینکه داشتن در حق من نامردی میکردن من بهشون گفتم مگه نمیگید سرور ایران نیاز به احراز داره ؟ خب باشه من که تو این 1 ماه هیچ استفاده خاصی از این سرور نکردم و خلافی هم باهاش نکردم پس به جاش به من سرور خارج بدید که احراز نمیخواد ! اما ایشون قبول نکردن.

ایشون خودش اصلا به قول شما هیچ وجاهت قانونی نداره بعد انتظار داره ما بیایم به راحتی همه مدارکمونو بدون هیچ دلیلی در اختیارش قرار بدیم ! با خودشون چه فکری کردن نمیدونم واقعا که همچین درخواستی میکنن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    سلام مجدد خدمت شما ، باید عرض کنم که :

1- بله دریافت مدارک اجبار هست خیلی از هاستینگ ها در صورت ارائه سرور ایران اگر هر گونه مشکلی توسط خریدار با اون IP سرور فروخته شده پیش میاد مسئول مستقیم مدیر آن هاستینگ هست و تا زمانی که نتونه مدارک و مستندات قوی ارائه بده به عنوان مجرم باهاش برخورد میشه ... و همان گونه که گفتم اشتباه از ایشون بوده که روز اول از شما مدارک نگرفتن...

2- طبق دستوری که سال 97یا 96 بود برای هاستینگ ها مستقیما از پلیس فتا ایران برای هاستینگ ها ارسال شد دریافت مدارک اجباری اعلام شد و اینکه هر هاستینگی باید IP هایی که در اختیارش هست توسط فرمی که مشخص شده بود برای این سازمان فکس یا ایمیل بکنند ... این قانون همچنان به صورت کامل رعایت نمیشه ولی هر هاستینگی بخواد کاربر خود را اهراز هویت بکند این اجازه را دارد که از او مدارک دریافت بکند ...

3- شما میتویند با قابلیت کپی رایت تصویر به صورت کلی یک نوشته کمرنگ را در تمام تصویر تکرار کنید که به هیچ عنوان نشه آن را حذف و ویرایش کرد ...

پ.ن 1 :
    در قوانین سایت Xhosting که شما پذیرفتید و سرویس را خریداری کردید ( که قطعا قوانین را مطالعه نکردید) 3 بند وجود دارد که توجه شما رو به آن جلب مینمایم:

در فصل 6 :

6.1.20 – جعل هویت و ساخت حساب کابری در ایکس هاستینگ با اطلاعات نا معتبر و مواردی از قبیل:
    6.1.20.1 – ثبت نام با اطلاعات نامعتبر و جعلی ، و عدم توانایی در احراز هویت و اطلاعات وارده ، درصورت درخواست ایکس هاستینگ از مشتری

در فصل 8 :

8.4 – ایکس هاستینگ برطبق قانون موظف است در صورت برخورد با موارد مجرمانه نسبت به انسداد سرویسها واقامه دعوا وارائه اطلاعات خریدار که محتوای مجرمانه در سرویس خود ویا در سرویس متصل به دامنه خود را دارد به مراجع قضائی اقدام نماید.

در فصل 13 :

13.6 – ایکس هاستینگ هیچگونه وجهی به خریدار متخلف از شرایط خدمات تحت هر عنوان مانند ادعای خسارت یا هزینه مدت باقیمانده سرویس پرداخت نخواهد نمود. همچنین خریدار متخلف مسئول جبران کلیه خسارات مادی و معنوی وارده به ایکس هاستینگ ، سایر مشتریان ایکس هاستینگ و یا IDC سرویس مورد نظر خواهد بود.

همچنین تاریخ بروز رسانی قوانینشان نیز در 15 شهریور ماه بوده است.

پس ظاهرا ایشان طبق قوانینی که شما پذیرفتید با شما برخورد کرده اند ...

با توجه به قوانین Xlhosting اجازه حذف سرویس شمارا تا پایان قرار داد ندارد اما میتواند دسترسی شما را به سرویس فوق تا اهراز هویت شما مسدود کنند...

و مجدد طبق قوانین شما باید اهراز هویت بشید تا بتونید از سرویستان مجدد استفاده کنید.
    1: مطمئن باشید اگر اجباری بود شرکت ها همه مدارک میگرفتن قطعا خیلی از هاستینگ ها هستند که تعداد مشتری های خیلی بیشتری از ایکس هاستینگ دارند اما اینکارو نمیکنن و اکثرا فقط شماره تلفن وریفای میکنن و همین کفایت میکنه.

2: بنده هم مشتاقم این دستوری که میگیدو حالا یا خودتون یا ایکس هاستینگ اینجا قرار بدن که ببینیم به صورت رسمی نامه برای ایکس هاستینگ اومده که اجازه دارن مدارک بگیرن

3: گفتم که اکثر راه هایی که شما فکر میکنیو فتوشاپ کارهای حرفه ای به راحتی دور میزنند این همه مدارک خارجی به راحتی جعل میکنند حذف کپی رایت و ... که براشون کاری نداره بعد سو استفاده فقط این نیست که برن مدارکو بدن سایت دیگه ای که ایشون مثلا میتونن با آیپی سرور هاشون خودشون یا مشتری دیگه ای بیاد خلافی انجام بده و بندازن تقصیر ما و مدارکو تحویل پلیس بدهند حالا من چطور میتونم ثابت کنم کاره من نبوده حتی اگه بتونم هم باید چندین ماه وقتم بره و کلی توی دردسر بیوفتم !

در مورد قوانین هم این قوانین هیچ کدومش ملاک نیست هرچند من کاری خلافه قوانینشون نکردم اصلا
    اگر قرار بود این قوانین همش اجرا بشه پس این بند هم باید اجرا بشه دیگه درسته ؟

10.3 – ارائه خدمات پشتیبانی در ایکس هاستینگ بر مبنای پرتال پشتیبانی و به صورت ٢۴ ساعته و هفت روز هفته می باشد. ضمنا به درخواستهایی که از طریق ایمیل، ویا تلفن اعلام گردد نیز رسیدگی می شود.

من حاضرم با شما شرط ببندم ایشون عمرا پشتیبانی 24 ساعته داشته باشه بخواید میتونم تست هم بکنم با مدارک بزارم اینجا هرچند یک روز وقتم گرفته میشه ...
    پس کلا این قوانین همش چرته و بهتون قول میدم همش از سایت های دیگه کپی پیست شده حتی خیلی از این بند هارو از خودشون هم بپرسی توش میمونن و نمیدونن چی نوشته شده اونجا
    بازم میگم من کاری خلاف قوانین سایتشون هم نکردم به هیچ عنوان

من حتی دریافت مدارک هم گفتم برای من مهم نیست شما میگیرید یا نه من حرفم این بود چرا همون اول نگرفتید چرا رکب زدید همین وگرنه تا دلتون بخواد هاستینگ هست ایشون اگه از اول اینو میگفت منم با یه خداحافظی میرفتم از هاستینگ دیگه ای سرویس میگرفتم به همین راحتی !

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ، بنده از سایت و مجموعه ای طرفداری نمیکنم و دنبال هاشیه نیز نیستم فقط تجربه و مواردی که هست را بیان میکنم ...

بله طبق قوانین کلی که شما لینک هم دادید باید به همین شیوه باشه ولی این فقط ظاهر هست و در پشت سر موارد دیگری از هاستینگ ها درخواست میشه ...

همچنین قوانین یک وبسایت خدماتی در اصل یک قرارداد بین فروشنده و خریدار میباشد که قبل از خرید باید حتما مورد مطالعه قرار بگیرد...

الان به عنوان مثال اگر خریدار و فروشنده ( هر نوع خدماتی ) از دیگی شکایت کند دادگاه اول از همه متن توافق نامه را درخواست میکند که در اینجا قوانین سایت xhsoting میباشد پس عملا خریدار و فروشنده یک قرارداد بین خودشون داشتن و دادگاه نیز طبق همان قوانین عمل میکند مگر آنکه قوانین فوق دارای ضد و نقیض با قوانین جمهوری اسلامی باشد...

پ.ن: بنده از سال 90 تا 97 مدیریت هاستینگ های سوما آی تی و اکسین دیتا را برعهده داشتم ، به همین خاطر با این بخش از قوانین میزبانی در دادگاها آشنایی کامل دارم...

یک نکته را اینجا اضافه بکنم در صورتی که قبل از اتمام 3 ماه سایت xhosting اطلاعات سرور فوق را حذف کند خریدار میتوانید از آنها شکایت و طبق قرار دادی که در بین آن ها بوده است ( قوانین سایت فوق ) ادعای خسارت نمایند. که خسارت دریافتی ایشون شامل موارد زیر میشود :
    1- با توجه به 3 ماهه بودن سرویس هزینه 2 ماه ان بازگشت میخوره ( یک سوم واریزی کسر میشه )
    2- هزینه هایی که برای تشکیل پرونده شده است ( معمولا زیر 100 هزار تومان هست )
    3- هزینه های رفت و آمد در مسیر دادگاه در صوت استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ( تاکسی ، مترو ، اتوبوس و...) در صورت داشتن فاکتور معتبر ...

--------------

بنده به صورت دوستانه به مدیر xhosting پییشنهاد میدم با کسر کارمزد ها و کسر یک ماه اسفاده ایشون باقی مانده را در صورت امکان بازگشت بزنن ( به همان کارتی که واریز توسط آن انجام شده است ) و از این پس در ارائه خدمات و آفر ها به اشخاص و عمل به قوانین سایت خود کمی سخت گیرانه تر عمل نمایند تا با اینگونه مشکلات مواجه نشوند ...
    البته منظورتون فکر کنم حاشیه هست.

ببینید اگه قرار باشه همه چیز طبق قوانین پیش بره پس اول از همه خود ایشون کارشون مشکل داره و اصلا صلاحیت هاستینگ زدن ندارن چه برسه به اینکه بخوان مدارک مردومو بگیرن !

https://www.cyberpolice.ir/news/2572...85%D9%86%D9%87

بند های اینجارو بخونید:
    1.شرکت ارائه‌دهنده خدمات باید ثبت شده باشد.
    2.شرکت عضو شاخه حقوقی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان مربوطه باشد.
    3. شرکت دارای رتبه‌بندی معتبر از شورای عالی انفورماتیک کشور باید یا دارای لیست بیمه و کد اقتصادی باشد.
    4. شرکت در سامانه مالیات بر ارزش افزوده ثبت‌نام کرده و گواهی مربوطه را ارائه دهد.

ایشون کدوم از اینکار هارو انجام داده ؟ من که والا چیزی تو سایتشون ندیدم
    پس اگه قانونی بخوایم بریم جلو اول از همه خود ایشون اصلا صلاحیت ندارن و کلا کسب کارشون زیره سواله !

من نمیدونم شما رفیقشونی یا اصلا خودش هستی با اکانت دیگه ای اومدی اما واقعا بی منطق داری طرف داری میکنی !

پ.ن: بنده از سال 90 تا 97 مدیریت هاستینگ های سوما آی تی و اکسین دیتا را برعهده داشتم ، به همین خاطر با این بخش از قوانین میزبانی در دادگاها آشنایی کامل دارم...
    معلومه مدیریت خیلی خوبی داشتید که جفت این سایت ها الان غیر فعال هستن همون موقعش هم من تاحالا ندیدم همچین هاستینگی پس معلومه شناخته شده نبوده اصلا وگرنه من اکثر هاستینگ های ایرانو یا میشناسم یا اصلا سرویس خریدم ازشون

در مورد بحث شکایت میدونم که قابل پیگیری هست اما واقعیتش ارزشی نداره همین که با این اطلاع رسانی تونستم جلو ادامه اینکار زشت ایشونو بگیرم خودش برای من کافیه وگرنه من اگه دنبال شکایت بودم اصلا اینجا نمیومدم پست بزارم ، من اومدم اینجا که تجربه خریدمو بگم تا بلکه افراد دیگه هم ببینن و بدونن که طرز رفتار ایشون چطور هست.
    با تشکر
    ویرایش توسط Ringmoon : October 10th, 2020 در ساعت 04:05

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)