والا کسی که خودشو به خواب زده شمایی نه من، وگرنه من که از اول حرفم همین بود شما هی باز میای همون حرف تکراری میزنی هی میگی مدارک بده.
برای من ارسال کارت ملی سخت نیست برای شما نگه داری از مدارک سخته، شما به من بگو چه تضمینی هست که این مدارکی که از کاربرها میگیریدو فردا از ازش سو استفاده نکنید یا نفروشید به کسی یا هر کار دیگه ای ؟
شما حساب کن اگه قرار باشه بابت هر سرور مجازی که میگیرم به هاستینگ ها مدارک بدم تقریبا الان مدارکم دست تمام هاستینگ ها میوفته و فردا روزی اگه مشکلی پیش بیاد از کجا بدونم چیشده و داستان چی بوده ؟
وقتی بنده شماره تلفن ثابت و شماره موبایل وریفای بکنم شما میتونی هر مشکلی پیش اومد از همون طریق پیگیری کنی نه اینکه بیای مدارکو بگیری واسه 1 ماه سرور بعد از اونم هر مشکلی پیش اومد خیلی راحت بتونی بندازی گردن یکی از کاربرها بالاخره هر کاری دردسر های خودشو داره شغل هاستینگ هم یکی از دردسر هاش همینه نه اینکه به راحتی از سر خودتون باز کنید
شما باید با مانیتورینگ و چک کردن شبکه این مواردو جلوگیری کنی و همون وریفای تلفن کفایت میکنه ! (مطمئن باشید کسی که بخواد خلاف بکنه هیچ موقع نمیاد شماره موبایل و شماره تلفن ثابت هم وریفای بکنه تازه با آیپی adsl داخل سایت اکانت بسازه)
بعد مشکل اصلی من هم اصلا اینا نبود من حرف اصلیم این هست که هر کاری میخواید بکنید همون اول باید بکنید اگه قراره مدارک بگیرید همون اول به کاربر بگید باید مدارک بدی اگر خواست سرورو میده نخواست پولشو برگشت بزنید به همون کارتی که باهاش خریده چرا نمیخواید قبول کنید که اینکاری که شما کردی رکب زدن به کاربرها هست ؟ اول اومدی هی تبلیغ کردی که 1 ماهه بخر 3 ماهه میدیم و دقیقا بعد از 1 ماه سرورو خاموش کردی
من بعید میدونم این تاریخ ها تصادفی باشه خیلی باید ساده لوح باشم که فکر کنم به طور تصادفی شما 1 ماه بعد از خرید سرور به بهونه احراز خاموش کردی شما در اصل سرور یک ماهه با کلک فروختی وسلام ! (که اینو خودتون هم قبول کردید داخل پست های قبلی که این قضیه احراز نوعی بهونه تراشی بوده)
دوستانه بهتون میگم که سعی کنید همیشه با صداقت کار کنید تا بتونید موفق باشید هرچی با مشتری صادق تر باشید مشتری هاتون هم بیشتر میتونن بهتون اعتماد کنن و روز به روز پیشرفت میکنید مثلا همین کاری که با من کردید باعث شد یک مشتری ثابت چند ساله از دست بدید من اگه کیفیت سرور خوب بود حتی ماهی 100ت یا بیشتر هم میکردید تمدید میکردم اما نمیتونم تحمل کنم بعد از عمری که توی اینترنت بودیم یکی بیاد بهمون رکب بزنه و فکر کنه خیلی زرنگی کرده این سبک کار هارو ما چندین سال پیش قدیمی کردیم استاد.
- - - Updated - - -
بله دقیقا همینطوره 1 ماهه بخر 3 ماهه تحویل بگیر ما خودمون بعد از 1 ماه خاموش میکنیم سرورو به یه دلیلی
- - - Updated - - -
1: اگر اجباری هست چرا پس خیلی ها نمیگیرن چندتا هاستینگ بهتون معرفی کنم که نمیگیرن ؟ ایشون از ما پول 1 ماه گرفتن گفتن 3 ماه سرور میدیم و بعد از 1 ماه گفتن باید احراز کنید به نظرتون این مشکوک نیست ؟ آیا به طور اتفاقی بعد از 1 ماه یادشون افتاده که احراز کنن ؟ منم حرفم همین بود گفتم چرا همون اول نگفتید ! چرا پولو پس ندادید ؟ من همه جوره باهاشون کنار اومدم اما هیچ جوابی براش ندارن هی فقط میگن مدارک بده
2: برای پیگیری مشکلات راه های دیگه ای هم هست نیازی نیست مستقیما مدارک گرفته بشه
3: حتی واترمارک هم با فتوشاپ حذف میکنن دیگه اینو همه میدونن که شما هر چقدر هم مدارکو تغییرات بدی باز راه برای درست کردنش هست درسته اینی که میگید شاید کمی تاثیر داشته باشه اما کسی بخواد سو استفاده کنه بازم میتونه.