-
September 24th, 2020, 15:58
انتقال کامل از یک وردپرس به وردپرس دیگر
سلام.من یک سایت اماده وردپرس دارم که دارای 2 هزار مطلب و نوشته و تعدادی محصول ووکامرس هستش.
یک قالب بهتازگی خریدم.میخام بسته نصبی قالب رو نصب کنم تا دقیقا همان چیزی رو که خریدم برام بالا بیاد اما نمیدونم چجوری مطالب و محصولات خودمو انتقال بدم.
از طریق قسمت ابزار ها و برون ریزی اقدام کردم نشد و ارور داد
راهی وجود داره؟ افزونه ای چیزی هست
ممنون میشم کمک کنید
-
-
September 24th, 2020 15:58
# ADS
-
September 24th, 2020, 17:51
عضو انجمن
پاسخ : انتقال کامل از یک وردپرس به وردپرس دیگر
سلام
زمانی که از بسته نصبی اقدام می کنید کل دیتا رو ایمپورت می کنه و طبیعتا شما بخش زیادی از تنظیمات فعلی تون رو از دست می دید.
جسارتا شما بفرمایید قصد تون از این کار چیه که بسته نصبی رو روی سایت فعلی می خواید نصب کنید؟ می خواید پیکربندی تم شبیه به دمو باشه؟ مطالب دمو رو می خواید؟ تنظیمات قالب دمو رو نیاز دارید؟ یا علت دیگه ای داره؟
چون یه سری راه البته سخت هست و به نظرم میاد که یا باید با دقت انجام بدید یا کسی براتون انجام بده، که بسته به این که علت انجام کار تون چه باشه شاید متفاوت باشه و یا هم اصلا نیازی به اون کارها نباشه.
-
-
September 24th, 2020, 18:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mirmohsen
سلام.من یک سایت اماده وردپرس دارم که دارای 2 هزار مطلب و نوشته و تعدادی محصول ووکامرس هستش.
یک قالب بهتازگی خریدم.میخام بسته نصبی قالب رو نصب کنم تا دقیقا همان چیزی رو که خریدم برام بالا بیاد اما نمیدونم چجوری مطالب و محصولات خودمو انتقال بدم.
ممنون میشم کمک کنید
وقتی شما از بسته نصبی استفاده می کنید به تعدادی رکورد مربوط به پست ها و پیج ها و متا پست ها به دیتابیس وردپرس اضافه میشه . حالا میاد از سایت قبلی تون هم برون ریزی می کنید و می خواید بیارید روی سایت جدید . اما یه سری آی دی های پست و پیج ها قبلا ایجاد شده که شما وقتی درون ریزی می کنید ارور میده . شاید نیاز باشه بعضی موارد مثل جداول پست ها و متاپست ها رو رکوردهاش رو حذف کنید و مستقیم توی دیتابیس وارد کنید و همینطور فایل های پوشه آپلود رو .
خواستید با هزینه جزئی براتون انجام میشه .
آی دی تلگرام onewp
ویرایش توسط 1wp.ir : September 24th, 2020 در ساعت 18:02
-
-
September 25th, 2020, 02:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mirmohsen
ممنون میشم کمک کنید
درود بر شما
بهتر است قالب رو به صورت دستی نصب کنید
قالب و افزونه های مورد نظرشو نصب کنید و از طریق افزونه های برون ریزی از تنظیمات قالب و افزونه ها (بدون مطالب) وردپرس اسان نصب خروجی بگیرید و در وردپرس اصلی ایمپورت کنید .
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
September 25th, 2020, 14:31
از افزونه Duplicator استفاده کنید
یک بسته نصبی از کل سایت بهمراه مطالب و تنظیمات و ... براتون ایجاد میکنه که براحتی با انتقال به هاست جدید و اجرای آن ، سایتی مشابه سایت قبل بر روی هاست جدید خواهید داشت.
-