نقل قول نوشته اصلی توسط Rezash نمایش پست ها
برای حل مشکل پیشنهاد میکنم:
۱. هاستی رو استفاده کنید که cxs و تنظیمات امنیتی درستی داشته باشه،‌اگر چه مشکل شما تقصیر هاست نیست اما کانفیگ صحیح آنتی شلر، انتی ویروس و فایروال تا حد زیادی جلوی حملات عمومی رو میگیره ( اینم اضافه کنم من از شرایط هاستینگ شما اطلاعی ندارم این مورد به معنی مشکل دار بودن هاستینگ شما نیست و شاید سایت شما باگ هایی دارد که الگوی خاص قابل شناسایی ندارد و براحتی هک میشود )
۲. روی هاست جدید نسخه خام وردپرس از سایت اصلی رو دریافت کنید
۳. تمام افزونه های مورد استفاده و قالب رو اگر از مخزن وردپرس موجود هست دریافت کنید در غیر اینصورت از مارکت های معتبر تهیه کنید
۴. دسترسی ویرایش فایل و قالب رو در پنل ورد پرس ببندید / روی فرم ها کد امنیتی بزارید ( اقدام کمکی )
۴. دیتابیس فعلی رو جایگزین دیتابیس خام کنید اما یوزرهای ادمین رو چک کنید و ادمین های اضافی رو حذف کنید. پسورد ادمین های فعلی رو عوض کنید. کلید api اگر ساخته شده حذف یا تغییر بدید
۵. در دیتابیس سایت ها و کدهای مخرب رو هم ممکنه نیاز باشه سرچ کنید
۶. افزونه های کمکی مانند wordfence نصب کنید تا تغییرات فایل ها رو اسکن کنند و فایل های مشکوک خارج از وردپرس یا تغییر یافته هسته رو فورا شناسای کنید

این مراحل اگر بدرستی انجام بشند مشکل ۹۹ درصد حل میشه اما کوچیک ترین موردی که جا به مونه میتونه دوباره شرایط قبل رو ایجاد کنه. پیشنهاد میکنم کار رو به یک متخصص بسپارید تا قبل از اینکه گوگل سایت شما رو ویروسی شناسایی کنه و به مشکل جدی تری بخورید مشکل رو حل کرده باشید
تشکر فراوان از دوستان