-
January 21st, 2020, 16:35
عضو انجمن
فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش
سرور مجازی و
سرور اختصاصی و
میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2020 16:35
# ADS
-
August 16th, 2020, 12:11
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر

نوشته اصلی توسط
netfa
وقتی حرف از بی آبرویی زده میشه و میشه خیلی راحت تعداد شکایت مردمی که پاسخ ندادین رو دید!!! (بماند تعداد پاسخ داده های شما و زمان خریدن شما در این آمار حساب نشده) =d>
اکثر پستهای شما پر از گلایه و شکایت کاربران بوده که به خاطر عدم قاطعیت مدیران انجمن پستهای برخی حذف شده ولی حداقل من و سایر دوستان با انتشار تجارب کاری با افراد بی صلاحیت و کلاه برداری همچون شما باعث میشیم کس دیگه ای در دام این آفرها و خدمات بی کیفیت و بی اخلاقی های شما گرفتار نشه.
فایل پیوست 40652
دوست من اشتباه نکنید ، شما در این بین فقط افترا می بافید و توهین می کنید ، بی خود رسالت پیغمبری به خود نگیرید!
اون شکایات پاسخ داده نشده برای حدود 3 سال پیش هست و جالب اینکه ما حتی در پاسخ به شکایات تاخیری نداشتیم تاکنون! بنابراین وقتی حتی نمی تونید از تیکت خودتون اسکرین شات بگیرید و اینجا بگذارید ، اسمون ریسمون رو به هم نبافید تا حرف تون رو ثابت کنید ، حرفی که اصلا منطقی هم پشتش نیست!
تاپیک های سه یا 4 سال پیش شاید ! (چون مشکلاتی داشتیم و کتمان هم نمی کنیم) ولی تاپیک های جدیدمون اینطوری نبوده، شاید یکی دو نفر از ما و سرویس دهی ما ناراضی بودند (که متاسفانه در حالت کلی همه رو نمی شه راضی نگه داشت) ولی ما حتی به اون ها و شکایاتشون بدون استثنا در اینجا و یا هر جای دیگری پاسخگو بودیم!
شما هم لطفا مجددا اسپم نکن !
- - - Updated - - -
در ضمن ما مانند برخی فروشندگان نیستیم که بعد از اینکه سودمون رو بردیم فلنگ رو ببندیم و یا کلا پاسخگو نباشیم، ما حدود 8 سال در این زمینه کار کردیم ، پستی و بلندی هایی داشتیم ولی همیشه پاسخگو بودیم
ویرایش توسط hpnn.wm : August 16th, 2020 در ساعت 12:28
-
-
August 16th, 2020, 23:06
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
بنده ازشون سرویس میکروتیک لوکیشن آلمان داشتم
ماه اول 41 تومن بدون قطعی
ماه دوم 46 تومن بدون قطعی
ماه سوم 65 تومن که میشه در حال حاضر و اینکه 2 مرتبه خاموشی عمدی سرویس (باید خودتون از پنل روشنش کنید)
در کل نظرم نسبت به این سرویس دهنده تغییر کرده و تمدید نخواهم کرد.
-
-
August 17th, 2020, 00:28
عضو انجمن
با سلام
دوست من ما تقریبا در طی 6 ماه گذشته تمامی لوکیشن هامون بدون قطعی بودند و فقط المان در طی این ماه یکبار قطع شد، که اونم به همه دوستان اطلاع دادیم و به تاریخ سرویسشون این زمان رو اضافه کردیم.
اما این اتفاق برای بار دوم به شکل کلی اتفاق نیوفتاده (یعنی مشکل از سمت سرور و یا دیتاسنتر نبوده)
-
-
September 13th, 2020, 19:57
سلام . چرا این امکان رو نزاشتید که اگر کاربر از سرویس راضی نبود طی 24 ساعت هزینش رو بهش برگدونید !
- - - Updated - - -
سلام . چرا این امکان رو نزاشتید که اگر کاربر از سرویس راضی نبود طی 24 ساعت هزینش رو بهش برگدونید !
-
-
September 13th, 2020, 20:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zantaco
- - - Updated - - -
برای تمامی موارد (بجز موارد وارز) در خرید جدید در صورت وجود هر گونه مشکل و اثبات اون ، تا 72 ساعت امکان برگشت وجه وجود دارد
-
-
September 14th, 2020, 00:43
از ساعت 5 عصر از پنلم تغییر سیستم عامل رو زدم . الان ساعت 12 شب هست . یعنی 7 ساعت و هنوز سیستم عامل در حال نصب هست . اگر این مشکل نیست پس چیه ؟ از قسمت پشتیبانی در خواست برگشت وجه کردم .
-
-
September 14th, 2020, 00:45
عضو انجمن
سلام فکر نمی کنم اگر تیکت زده باشید دوستان پاسخگو نباشند.
لطفا ایمیلی که در حین ثبت نام فرستادید برای بنده در طی پیغام خصوصی انجمن بفرستید ، خودم براتون پیگیر می شم
-
-
September 14th, 2020, 00:49
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
لطفا ایمیلی که در حین ثبت نام فرستادید برای بنده در طی پیغام خصوصی انجمن بفرستید ، خودم براتون پیگیر می شم
تیکت 646987
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
تیکت 646987
-
-
September 14th, 2020, 01:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zantaco
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
- - - Updated - - -
تیکت 646987
باسلام
بسیار عالی اجازه بدید بنده با دوستان هماهنگ می کنم اطلاع می دم البته یکبار کفایت می کرد که اطلاع بدید
-
-
September 14th, 2020, 01:04

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
باسلام
بسیار عالی اجازه بدید بنده با دوستان هماهنگ می کنم اطلاع می دم البته یکبار کفایت می کرد که اطلاع بدید
دوست عزیز من نباید اینجا دنبال شما بگردم ! باید داخل همون سایت بعد 7 ساعت مشکل منو حل کنید . چندین بار تیکت زدم . نصب یه سیستم عامل 10 دقیقه هم زمان نمیبره . تمام فروشنده ها هم نصب سیستم عامل رو اتوماتیک گذاشتن . من امشب این سرور رو نیاز دارم . ممنونم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
باسلام
دوست عزیز من نباید اینجا دنبال شما بگردم ! باید داخل همون سایت بعد 7 ساعت مشکل منو حل کنید . چندین بار تیکت زدم . نصب یه سیستم عامل 10 دقیقه هم زمان نمیبره . تمام فروشنده ها هم نصب سیستم عامل رو اتوماتیک گذاشتن . من امشب این سرور رو نیاز دارم . ممنونم
-