نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad1980 نمایش پست ها
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای وبسایت وردپرسی و اپلیکیشنم بگیرم . یک سرور لینوکسی قصد دارم اجاره کنم . یک سری سوالات دارم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند .
برای کنترل پنل دایرکت ادمین باید ماهیانه هزینه بپردازم ؟
سرور اختصاصی چه هزینه هایی میتونه برام داشته باشه کلا؟ ممنون میشم مراحل این کار رو کسی توضیح بده . مثلا اول اجاره سرور بعد مرحله بعدی چی هست ؟ نصب کنترل پنل ؟ بعد وب سرور ؟ بعد از نصب وب سرور نیاز به انجام کار خاصی هست ؟ یا باید هزینه برای وب سرور داد؟ مثلا وب سرور انجین ایکس یا لایت اسپید ؟ چه سیستم عاملی باید روی سرور باشه ؟ سنت اوس یا اوبونتو یا دبیان یا ... ؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم .

بعد سرور از هر جایی باشه میتونم هر نرم سیستم عاملی که میخوام روش نصب کنم . حتی اگر کرک شده باشه نرم افزار ؟
سلام و وقت به خیر.
به طور کلی وقتی برای سرور اختصاصی و مجازی باید اقدام بشه که شما نیاز هایی دارید که توی هاست برطرف نمیشه. فرضا توی نرم افزارتون نیاز به یه ماژول و یا پکیجی دارید که به طور نرمال در سرویس‌های هاست اشتراکی وجود نداره و یا برای پروژتون به هر دلیلی نیاز به دسترسی روت دارید و مشابه این حالت ها.
شرایطی که شما فرمودید استفاده‌ی نرمال هست و نیازی به این همه هزینه نیست.
اگه فشار ناشی از بازدید بالا باعث شده اینجور تصمیمی بگیرید میتونید از سرویس های پربازدید ارائه دهنده‌های مطرح و حرفه ای استفاده کنید. خیلی از ارائه دهنده‌های هاست اشتراکی الان بستری رو فراهم کردن که روی یک سرور، تعداد محدودی هاست ارائه میدن و منابع سخت افزاری زیادی داره (حتی گاهی مخصوص وردپرس) و با همون ظاهر گرافیکی آشنای سی پنل یا دایرکت ادمین میتونید باهاش به سادگی کار کنید.
اگه میخواید سرور اختصاصی بگیرید و روش دایرکت ادمین نصب کنید شک نکنید که شما به یه سرور اختصاصی و حتی سرور مجازی هم نیاز ندارید. با هزینه‌ی بسیار کمتر میتونید یه هاست با کیفیت تهیه کنید و خودتون رو توی دردسر نندازید.