نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad1980 نمایش پست ها
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای وبسایت وردپرسی و اپلیکیشنم بگیرم . یک سرور لینوکسی قصد دارم اجاره کنم . یک سری سوالات دارم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند .
برای کنترل پنل دایرکت ادمین باید ماهیانه هزینه بپردازم ؟
سرور اختصاصی چه هزینه هایی میتونه برام داشته باشه کلا؟ ممنون میشم مراحل این کار رو کسی توضیح بده . مثلا اول اجاره سرور بعد مرحله بعدی چی هست ؟ نصب کنترل پنل ؟ بعد وب سرور ؟ بعد از نصب وب سرور نیاز به انجام کار خاصی هست ؟ یا باید هزینه برای وب سرور داد؟ مثلا وب سرور انجین ایکس یا لایت اسپید ؟ چه سیستم عاملی باید روی سرور باشه ؟ سنت اوس یا اوبونتو یا دبیان یا ... ؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم .

بعد سرور از هر جایی باشه میتونم هر نرم سیستم عاملی که میخوام روش نصب کنم . حتی اگر کرک شده باشه نرم افزار ؟
سلام

تهیه سرور دو حالت دارد: یا شما یک سرور به صورت فیزیکی از جایی خریداری می کنید (از مبلغ 10 میلیون تا حدودا 30 میلیون تومان سرورهای معمول و رایج هست که استفاده می شود تا مبالغ بالاتر و حتی پایین تر)، و یا هم اجاره ماهانه سرور را با توجه به سخت افزار مورد نیاز تان می پردازید اما سرور به صورت فیزیکی متعلق به شما نیست.
این مورد اول که معمولا هزینه اجاره سرور را کاربران می پردازند که از حدود 700 هزار تومان سرورها هزینه ماهانه شان شروع می شود به بالاتر (البته ما سرور با سخت افزار پایین تر و هزینه کمتر هم داریم).

بعد این شما باید کار تان مشخص باشد که خب چون دایرکت ادمین می خواهید نصب کنید بهتر هست سنت او اس باشد. اما روی دیگر سیستم عامل هم مثل دبین و فری بی اس دی هم قابل نصب هست:
https://www.directadmin.com/install.php
دایرکت ادمین هم معمولا هزینه ماهانه لایسنس می پردازید که باز بسته به این که می خواهید لایسنس ارزان و اشتراکی باشد یا ارجینال، هزینه متفاوت هست. ارجینال گران تر هست و ساپورت مستقیم می توانید داشته باشید. اشتراکی ارزان تر هست ولی ساپورت مستقیم ندارید. البته در عمل هیچ فرقی با هم ندارند به جز پشتیبانی از شرکت اصلی.
وب سرور هم مثلا دایرکت ادمین هم آپاچی و هم انجین ایکس و هم لایت اسپید را ساپورت می کند که بسته به نیاز تان می توانید کانفیگ کنید.

اما موضوع مهم این هست که می خواهید پشتیبانی و کارهای فنی و نرم افزاری سرور بر عهده خودتان باشد یا شرکتی که از آن جا سرور تهیه می کنید یا که حتی تیم و فرد برای این کار دارید.

سوالی اگر داشتید می توانید با شماره امضا یعنی 09307333730 تماس حاصل کنید و یا به یکی از دو اکانت تلگرام امضا پیام ارسال کنید تا در این خصوص راهنمایی های لازم انجام شود.