نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad1980 نمایش پست ها
سلام دوستان
قصد دارم یک سرور اختصاصی برای وبسایت وردپرسی و اپلیکیشنم بگیرم . یک سرور لینوکسی قصد دارم اجاره کنم . یک سری سوالات دارم که ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنند .
برای کنترل پنل دایرکت ادمین باید ماهیانه هزینه بپردازم ؟
سرور اختصاصی چه هزینه هایی میتونه برام داشته باشه کلا؟ ممنون میشم مراحل این کار رو کسی توضیح بده . مثلا اول اجاره سرور بعد مرحله بعدی چی هست ؟ نصب کنترل پنل ؟ بعد وب سرور ؟ بعد از نصب وب سرور نیاز به انجام کار خاصی هست ؟ یا باید هزینه برای وب سرور داد؟ مثلا وب سرور انجین ایکس یا لایت اسپید ؟ چه سیستم عاملی باید روی سرور باشه ؟ سنت اوس یا اوبونتو یا دبیان یا ... ؟
اگر توضیح بدین ممنون میشم .

بعد سرور از هر جایی باشه میتونم هر نرم سیستم عاملی که میخوام روش نصب کنم . حتی اگر کرک شده باشه نرم افزار ؟
با اسلام

بستگی دارد لایسنس را به چه صورتی تهیه نمائید، ماهانه، سالانه و ... این مورد را از مکانی که لایسنس خرید میفرمائید باید سوال نمائید حتی ممکن است سرویس که میگیرید بسته به نوع سرویس لایسنس رایگان نیز ارائه کنند.

سرور اختصاصی را شما به این صورت در نظر بگیرید که یک تجهیزات فیزیکال است که در اختیار شما است حال تمام موارد نرم افزاری داخل آن بر عهده شما است.

بستگی دارد چه وب سروری انتخاب نمائید مثلا لایت اسپید هزینه نیاز دارد اما nginx میتوانید رایگان نصب و فعال نمائید، باید سرورتان برای این موارد به صورت کلی کانفیگ شود.

میتوانید هر نوع سیستم عامل لینوکسی مثل دبیان،اوبونتو و ... نصب نمائید محدودیتی وجود ندارد.

بستگی دارد آن مرکز به موارد کرک حساس باشند یا خیر که اگر ابیوز دریافت نمایند در چه حد حساسیت دارند و رسیدگی میکنند.

میتوانید با واحد مشاوره مجموعه ما داخلی 102 ارتباط برقرار فرمائید.

http://www.Roobinaserver.ir

باتشکر