درود
داخل تلگرام در ارتباط باشید.
037477807301
درود
داخل تلگرام در ارتباط باشید.
037477807301
با پشتیانی هماهنگ کنید
https://iranpay.services
لطفا ابتدا درخواست ما را مطالعه کنید و سپس پاسخ دهید . وقتی امکان اینکه در خصوص درخواست خدماتی ارایه کنید را ندارید ، نیازی نیست فقط تبلیغ کنید .
تقریبا اکثر سایت های ایرانی خدمات ارزی در ایران از جمله خود شما فقط امکان این را دارید که مستر یا ویزا کارت 1 دلاری صادر کنید برای وریفای . یا اکانت وریفای شده بفروشید ./
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
سلام عزیز
من از روی تجربه بد قبلیم اینو بهتون میگیم
یا خودتون بگردید یه راه حل پیدا کنید
یا بدید کسی که واقعا به وقعا کار بلد باشه و تجربه زیاد داشته باشه
من قبلا یه حساب پیپال با موجودی حدود دو هزار یورو بیشتر که سه سال بدون مشکل کار میکرد داشتم که لیمیت شده بود و علتش هم هویتی نبود گیر سه پیچ داده بودن چون از یه حروم زاده ای که تو این انجمن هم فکر کنم داره کار میکنه یه بار 600 پوند خریده بودم این آقا حالا از روی اشتباه یا چیز دیگه ای فرداش حدود 3 هزار پوند زد به حساب ما بدون اینکه به من بگه که برش گردونم dispute زد و بعد از یه هفته حساب رو لیمیت کردن
ما هم مث شما این در و اون در زدیم که حساب باز کنن، یکی گف 30 درصد یکی گف 40 درصد
آخر هم نتونستن باز کنن و حساب به طور کامل بلاک شد
و پولامون هم به گا سگ رفت و پروژه ای که این حساب پشتش بود هم باعث کشوندن ما به دادگاه و پاسگاه شد
بعد ها که یه آشنا تو باشگاه پیدا کردم گفت باید یکی با پیپال تماس میگیرفت .. الانم یه راهکار بهم داد که بازکنم اما باید برم کشوری که پیپال اونجا دفتر داره ..
مبلغتون چه مقدار هست بفرمایید در صورتی که مایل باشید با کم کردن کارمزد میتونیم بهتون انتقال بدیم
حسابی که ما داریم داخل امریکا و ترکیه هست درخدمتتون هستیم
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)