-
August 29th, 2020, 16:53
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی ایران برای BigBlueButton
با سلام
از ایران قابل ارائه هست
رم 8 گیگ ماهانه 299 هزار تومان
http://pulseserver.net/client/cart.php?gid=14
آسیاتک و صفر و یک قابل ارائه هست
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
August 29th, 2020 16:53
# ADS
-
August 29th, 2020, 16:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Roka
با سلام خدمت همه دوستان
یه سرور مجازی از ایران برای راه اندازی ویدئو کنفرانس می خوام ، حدود 8 گیگ رم ، جداقل 4 هسته cpu
فقط یه شرط همین الان ، قیمتی که میدین حداقل برای یک سال باشه
3 ماه پیش تو همین سایت درخواست دادم ، یه نفر ماهی 100 ت پیشنهاد داد ، ماه بعد شد 120 ، ماه بعدش 270 اونم با منت ! ( رسماً مشتری رو زخمی میکنن ، کلی زمان و هزینه بابت کانفیگ کردم حالا باید از نو انجام بدم ) ( نکته جالب اینجاست که گفتم سرور رو down grade کنین به رم 4 گیگ ، میگفت رم 4 گیگ ماهی 290ت هست و سرور شما با تخفیف رم 8 شده 270 )
بهرحال ، آفری که لطف میکنید برای حداقل یک سال باشه ، نه فقط ماه اول و زخمی کردن مشتری ( با عرض پوزش ولی چون ضربشو خوردم ، می خوام مطمئن شم ، چون ممکنه چندین سرور بخوام بگیرم ، کسی که دبه کنه بدردم نمیخوره )
با تشکر از همه دوستان
درود بر شما
از آسیاتک با 50% تخفیف دائمی قابل تقدیم است.
رم 8 گیگ DDR4
سی پی یو 4 هسته (استفاده منصفانه)
فضا 60 گیگ SSD یا NVMe
پورت 10گیگابیت
پهنای باند نامحدود (1 به 10)
دارای پنل ریبوت تحت وب در ناحیه کاربری
دارای کنسول vsphere به درخواست مشتری
کانفیگ رایگان
پلان SSD ماهیانه 210 هزار تومان | کد تخفیف DWXEIJ036I |سفارش پلان NVMe ماهیانه 240 هزار تومان | کد تخفیف DWXEIJ036I | سفارش با پرداخت سالیانه از 2 ماه تخفیف رایگان برخوردار خواهید شد و هزینه 10 ماه را باید بپردازید.
-
-
August 30th, 2020, 15:48

نوشته اصلی توسط
Roka
با سلام خدمت همه دوستان
یه سرور مجازی از ایران برای راه اندازی ویدئو کنفرانس می خوام ، حدود 8 گیگ رم ، جداقل 4 هسته cpu
فقط یه شرط همین الان ، قیمتی که میدین حداقل برای یک سال باشه
3 ماه پیش تو همین سایت درخواست دادم ، یه نفر ماهی 100 ت پیشنهاد داد ، ماه بعد شد 120 ، ماه بعدش 270 اونم با منت ! ( رسماً مشتری رو زخمی میکنن ، کلی زمان و هزینه بابت کانفیگ کردم حالا باید از نو انجام بدم ) ( نکته جالب اینجاست که گفتم سرور رو down grade کنین به رم 4 گیگ ، میگفت رم 4 گیگ ماهی 290ت هست و سرور شما با تخفیف رم 8 شده 270 )
بهرحال ، آفری که لطف میکنید برای حداقل یک سال باشه ، نه فقط ماه اول و زخمی کردن مشتری ( با عرض پوزش ولی چون ضربشو خوردم ، می خوام مطمئن شم ، چون ممکنه چندین سرور بخوام بگیرم ، کسی که دبه کنه بدردم نمیخوره )
با تشکر از همه دوستان
قیمت یک کیلیو گوشت مرغ یا گوسفند که تولید داخل هستن در طول یک سال نوسان داشته.
خدمات it هم همینطوری هست.
اگر میخواید دستخوش نوسان بازار نشید باید طولانی مدت پرداخت کنید.
تعهد همه بر اساس پایان دوره پرداختی شماست و کسی وسط دوره پرداختی نمیاد ازتون پول اضافه بگیره.
سرور مورد نظر شما رو با ip نیم بها میتونم از اسیاتک تقدیم کنم ماهانه 400 هزار تومن و برای پرداخت یک ساله یک ماه رو میتونم تخفیف بدم بهتون
-
-
September 2nd, 2020, 13:30
عضو انجمن
با سلام و احترام
سرور مجازی ایران :
https://www.hostnetwork.ir/kvm-ssd-iran
قابل توجه است سرورهای مجازی در ماه اول با " 50% تخفیف" ارائه می شوند.
در صورت ثبت یک ساله، دو ماه رایگان ارائه خواهد شد.
موفق باشید
-