نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: خرید سرور برای فروش هاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    157 پست

پیش فرض پاسخ : خرید سرور برای فروش هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط 12mory نمایش پست ها
    سلام
    من تمایل به راه اندازی شرکت هاستینگ دارم یه سرمایه ای هم دارم
    میخام ببینم هزینه خرید سرور اختصاصی چنده که کامل مالکش بنده بشم و همچنین اجاره سالیانه (هر دو مورد رو بگید تمایل دارم سرور ها داخل ایران باشه )
    بعد هزینه نگهداری داره ؟ چقدر سالیانه ؟
    بعد یه سرور اختصاصی بگیریم شما برای فروش هاست ، تنظیمش میکنید به طور کامل هم امنیتی و ....(هزینه چقدره )
    فقط میخام سی پنل بفروشم
    بعد سرور هاتون رو مشخصاتش رو بگید و بگید برای چند نفر جواب گو هست
    تشکر میکنم راهنمایی و قیمت ها رو بگید
    توجه کنید دنبال نمایندگی هاستنیگ نیستم دنبال خرید هستم تشکر
    جعفری
    درود بر شما
    1. هزینه سرور کاملا به کیفیت مورد نظر شما بستگی داره و از 7-8 میلیون تومان شروع میشه ولی در حال حاضر با توجه به رقابت شدید در این حوزه کسب و کار، سرمایه گذاری اندک برای یک سرور معمولی چیزی جز ضرر برای شما نخواهد داشت.
    2. برای یک کولوکیشن استاندارد در حال حاضر برای یک یونیت به صورت میانگین 500-600 هزار تومان ماهانه در نظر بگیرید.
    3. هزینه نگهداری معمولا هزینه های لایسنس ها هستند و خدایی نکرده خرابی قطعات و یا نیاز به ری کانفیگ و رفع مشکلات نرم افزاری پیچیده و یا هزینه ترافیک عدم مصرف منصفانه.
    4. هزینه کانفیگ هم کاملا به کانفیگور بستگی داره که در چه سطی با چه جزییاتی سرور رو کانفیگ کنه ولی کانفیگ های مبتدی با پیکربندی های Default حدود 100 تومن، معمولی از 250 به بالا و کانفیگ های حرفه ای از 500 به بالا هستند. دقت کنید که تفاوت پرفورمنس یک سرور با یک کانفیک مبتدی و حرفه ای از زمین تا آسمان هستش.
    5. کنترل پنل مهم نیست. به هر سیستمی که تسلط دارید سرویس رو ارایه کنید که بتونید مدیریت بحران کنید و بهترین کیفیت رو ارایه کنید.
    6. بستگی به سرمایه اولیه در خرید سرور داره ولی هرچقدر سرمایه بالاتر، سرور قوی تر، ولی بیش از 500 کاربر روی یک سرور توصیه نمیشه.
    7. اگر با موارد بالا آشنایی سطحی ندارید هنوز وارد این کسب و کار نشید و شروع به تحقیقات کنید، چون باید تک تک موارد رو آشنایی داشته باشید که خدایی نکرده در آینده دچار ضرر و یا مشکل نشید.

در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت دارم.
    موفق و پیروز باشید.
    Work Hard
    Dream Big

2. تعداد تشکر ها ازtpark به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)