نوشته اصلی توسط
da6276
ما تابع قوانین شما نیستیم و شما نمیتونید برای ما تعیین تکلیف کنید ، شما قوانین سرویس دهی مارو زمان سفارش قبول کردید پس لطفا ادب داشته باشید و سعی کنید به قانون احترام بزارید تا همیشه به نتیجه برسید.
شما هر سایت دیگری هم که تشریف ببرید سرویس بگیرید باید همین روال را طی کنید و ما فقط داریم به وظیفمون عمل میکنیم تا از سرویسهای ما یا بازگشت وجه سو استفاده ای صورت نگیرد ، تازه ما سختگیر نیستیم بعضی سایت ها بهتون میگن که برای احراز هویت باید متنی را در کاغذ بنویسید و کارت شناسایی رو روی کاغذ بگیرید و از خودتون و تمام این مدارک عکس سلفی بگیرید و ارسال کنید تا بهتون سرویس بدهند!
ما فقط از شما یک عکس از کارت بانکی خواستیم که بدونیم کارت دست خود شماست و صاحب کارت خود شما هستید و از کارت شخص دیگری سواستفاده نمیکنید ، اگر سواستفاده کنید ما باید پاسخگو باشیم و اگر ندونیم شما چه شخصی هستید پای خود ما گیر خواهد بود.
سال قبل برای یکی از همکاران ما کاربری آمده است سرویسی سفارش داده است و از افزودن وجه حسابشون رو شارژ کردند و سپس روی سایت تیکت باز کردن با این عنوان که میخواستم 100 هزار تومان شارژ کنم اشتباهی 10 میلیون تومان شارژ کردم و سپس درخواست بازگشت وجه اضافی را کردند و ایشون هم اینکار رو انجام دادند ولی بعدا ازشون به دلیل استفاده غیر قانونی از کارت شکایت شده است و ایشان بدون اینکه بداند درگیر پولشویی شده است و این همکار گرامی ما که شخص بسیار درست کاری هم هستند مجبور شدند پولی که نگرفتند رو پس بدهند!!
بنده با شما مشکل شخصی ندارم و فقط دارم به وظیفم عمل میکنم پس لطفا بخودتون مسلط باشید و قانون رو رعایت کنید تا همه چیز طبق روال عادی و قانونی پیش برود.
اگر فکر میکنید از طریق اینماد به نتیجه میرسید یا حتی از طریق پلیس فتا میتوانید اقدام کنید ما خوشحال خواهیم شد تا شما توسط پلیس احراز هویت بشید و ماهم قطعا پاسخگوی شما و قانون خواهیم بود و جای نگرانی نیست.
- - - Updated - - -
سپاس از شما دوست گرامی
متاسفانه ایشون به هیچ وجه نمیخواد قبول کنه که این یک قانون است و فکر میکنند که ما قصد اذیت کردن داریم.