-
August 7th, 2020, 18:15
راهنمایی در مورد laravel
سلام
وقت بخیر
یک سوال از دوستانی دارم که تسلط بر لاراول دارند
من قصد دارم request های پشت هم ارسال کنم،بدون اینکه منتظر پاسخ باشم
امکانش هست؟
الان که تست میگیرم،باید اول منتظر بشه پاسخ درخواست اول بیاد تا درخواست بعدی رو بفرسته
ولی میخوام بدون اینکه منتظر پاسخ باشه،سر زمان تعیین شده درخواست پشت هم بفرسته
شدنی هست؟
تعداد تشکر ها از ppscoir به دلیل پست مفید
-
August 7th, 2020 18:15
# ADS
-
August 7th, 2020, 19:11
عضو دائم
پاسخ : راهنمایی در مورد laravel

نوشته اصلی توسط
ppscoir
سلام
وقت بخیر
یک سوال از دوستانی دارم که تسلط بر لاراول دارند
من قصد دارم request های پشت هم ارسال کنم،بدون اینکه منتظر پاسخ باشم
امکانش هست؟
الان که تست میگیرم،باید اول منتظر بشه پاسخ درخواست اول بیاد تا درخواست بعدی رو بفرسته
ولی میخوام بدون اینکه منتظر پاسخ باشه،سر زمان تعیین شده درخواست پشت هم بفرسته
شدنی هست؟
والا من دقیقا متوجه سوال شما نشدم، یعنی اینکه ریکویست های مرورگر کاربر به لاراول داره یکی یکی پاسخ داده میشه یا مثلا با curl ی چیزی از داخل لاراول دارید درخواست می فرستید به یک سرور دیگه و منظورتون این هست که منتظر اون نباشید
اگر مورد اول هست، ممکنه مشکل به خاطر قفل session یا دیتابیسی یا هر ریسورسی باشه که تا زمانی که در ریکویست اول ازاد نشه بقیه منتظر میمونند
اگر مورد دوم هست لاراول صف داره و می تونید صف داشته باشید و با supervisor یا ... صف ها رو در بک گراند و در زمان دلخواه اجرا کنید
یا اگر مثلا ریکویست های http ی یا مشابه دارید می فرستید و نیازی به صف ندارید می تونید از Async cURL یا Guzzle یا phtreads استفاده کنید و چنین مواردی رو هندل کنید
ولی با توجه با اینکه به زمان بندی در سوال اشاره کردید پیشنهاد من صف هاست که می تونید براحتی مشخص کنید هر صف در چه زمانی اجرا بشه ، چند تا worker همزمان از اون صف داشته باشید، در صورت خطا چند بار تلاش بشه و ...
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2020, 20:16
پاسخ : راهنمایی در مورد laravel
سلام وقت بخیر این قضیه با اختصاص ترد امکانش هست تا زمانی که شبکه ی سرور شما پر بشود.
-