-
August 14th, 2020, 02:03
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی sata

نوشته اصلی توسط
aria-amlak
با سلام
یک سرور مجازی قیمت مناسب با هارد ساتا نیاز داریم ، جهت بک آپ گیری .
با شرایط زیر آفر دهید :
1- قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه را اعلام کنید .
2- فروشنده معتبر باشد از فروشنده غیر معتبر خرید نمیشود .
3- سرور مصرف رم و cpu ندارد فقط در ساعات افت مصرف (بامداد) بک آپ گیری انجام میشود ، لطفا با توجه به این قیمت اعلام کنید .
4- گارانتی بازگشت وجه حداقل 48 ساعت بدون قید و شرط که سرور رو تست کنیم ( نمیگم سرور تست بدید ، خرید میکنم و پرداخت میکنم اما مهلت جهت تست بدید که اگه اون چیزی نبود که میخواستم کنسل کنم نه اینکه دنبال دلیل باشم که شاید شما قبول کنید ! )
با تشکر
با سلام
افرهای زیر با تضمین بازگشت وجه بدون قیدو شرط با cpu حرفه ای i9900k با بهترین کیفیت از همراه ساپورت | هر 100گیگ هارد اضافه 80هزارتومان
-
-
August 14th, 2020 02:03
# ADS
-
August 15th, 2020, 00:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aria-amlak
هر 10 گیگ 15 هزار تومان ؟! یعنی هر 100 گیگ 150 هزار تومان ؟!!
- - - Updated - - -
لطفا دوستان آفر هاتون رو اعلام کنید .... آفر های اعلام شده بسیار گرون هستش !
با سلام با قیمت های ارزان در خدمت هستیم ولی امکان کنسل شدن وجود نداره چون مستقیم با قیمت دیتاسنتر براتون فعال می شه ولی کیفیت بسیار عالی است.
-
-
August 15th, 2020, 03:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
aria-amlak
با سلام
یک سرور مجازی قیمت مناسب با هارد ساتا نیاز داریم ، جهت بک آپ گیری .
با شرایط زیر آفر دهید :
1- قیمت هر 100 گیگ هارد اضافه را اعلام کنید .
2- فروشنده معتبر باشد از فروشنده غیر معتبر خرید نمیشود .
3- سرور مصرف رم و cpu ندارد فقط در ساعات افت مصرف (بامداد) بک آپ گیری انجام میشود ، لطفا با توجه به این قیمت اعلام کنید .
4- گارانتی بازگشت وجه حداقل 48 ساعت بدون قید و شرط که سرور رو تست کنیم ( نمیگم سرور تست بدید ، خرید میکنم و پرداخت میکنم اما مهلت جهت تست بدید که اگه اون چیزی نبود که میخواستم کنسل کنم نه اینکه دنبال دلیل باشم که شاید شما قبول کنید ! )
با تشکر
با سلام و عرض ادب؛
سرور مجازی با مشخصات زیر جهت دانلود و آپلود بهترین کیفیت از آلمان دیتاسنتر هتزنر ارائه می گردد.
cpu: 2core(3.6Ghz up to 5Ghz) i9 9900k
ram: 2GB ddr4
hard: 50GB SATA
port: 1Gbit/sec
کیفیت تضمینی همراه با تست ارائه می شود، ماهانه فقط 120 هزارتومان
هر 100 گیگابایت هارد مازاد فقط 30 هزارتومان ماهانه قابل ارائه است.
در صورتی که ترابایت مازاد بخواید قیمت مناسب تر حساب خواهد شد به این صورت که هر ترابایت تا 140 هزارتومان قابل ارائه است.
تا سقف 14 ترابایت قابل ارائه است.
با تشکر
-