-
August 11th, 2020, 15:46
سوال در مورد هاست دانلود ایران و مقدار ترافیک مصرفی
سلام دوستان
من میخوام یک هاست دانلود ایران بخرم و روش یک لیچر اختصاصی نصب کنم
حالا سوالام اینجاست که وقتی از هاست ایران دانلود کنیم حجم مصرفی ترافیک اینترنت رو خودش نیم بها یا رایگان محاسبه میکنه یا باید قرار داد یا تاییده از جای خاصی داشته باشیم برای این کار/
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
-
August 11th, 2020 15:46
# ADS
-
August 11th, 2020, 16:00
عضو دائم
پاسخ : سوال در مورد هاست دانلود ایران و مقدار ترافیک مصرفی

نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام دوستان
حالا سوالام اینجاست که وقتی از هاست ایران دانلود کنیم حجم مصرفی ترافیک اینترنت رو خودش نیم بها یا رایگان محاسبه میکنه یا باید قرار داد یا تاییده از جای خاصی داشته باشیم برای این کار/
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
برای این مورد میتوانیم خدمت شما سرویس ارائه نمائیم.
برای تست نیم بها بودن نیز میتوانید قبل از خرید تست نمائید اگر نیم بها برای اپراتور شما محاسبه شد خرید فرمائید.
در حالت عادی باید خودشان نیم بها محاسبه کنند یا با اپراتور خود برای نیم بها شدن مذاکره فرمائید (همچنین آیپی ها باید در سازمان تنظیم مقررات برای نیم بها ثبت شده باشند)
http://www.Roobinaserver.ir
از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2020, 16:30
عضو انجمن
سلام
از سایت تنظیم مقررات باید آی پی که به شما اختصاص داده می شود را چک کنید که در لیست هست یا خیر و قبلا توسط ارائه دهنده سرویس آن رنج آی پی اضافه شده یا خیر. اگر اضافه نشده بود می توانید در سایت تنظیم مقررات ثبت نام کنید و آی پی تان را اضافه کنید تا نیم بها محاسبه شود.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید
-
August 11th, 2020, 16:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
هاست های دانلود ما دارای ترافیک نیم بها می باشند و با قیمت فوق العاده کمتر از سایر سایت ها و پشتیبانی قوی و گارانتی بازگشت وجه یک هفته ای را ارایه می دهیم.
در صورت تمایل حجم درخواستی خود را به لینک در امضا ارسال نمایید. باتشکر
-
تعداد تشکر ها از up2web به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2020, 02:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
از سایت تنظیم مقررات باید آی پی که به شما اختصاص داده می شود را چک کنید که در لیست هست یا خیر و قبلا توسط ارائه دهنده سرویس آن رنج آی پی اضافه شده یا خیر. اگر اضافه نشده بود می توانید در سایت تنظیم مقررات ثبت نام کنید و آی پی تان را اضافه کنید تا نیم بها محاسبه شود.
با سلام و احترام ،
گرامی ، این جریان نیم بها مگه برداشته نشده ؟!
هنوز ارائه میشه ؟
ممنونم.
-
تعداد تشکر ها از Sohan Roh به دلیل پست مفید
-
August 12th, 2020, 02:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Sohan Roh
با سلام و احترام ،
گرامی ، این جریان نیم بها مگه برداشته نشده ؟!
هنوز ارائه میشه ؟
ممنونم.
بله ارائه می شود همان طور که بنده و دیگر همکاران هم در این تاپیک گفتیم.
می توانید از سایت https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/page/view/list_ip یکی از سایت های ثبت شده را بررسی بفرمایید و فایلی دانلود کنید ببینید در اینترنت شما نیم بها حساب می شود یا خیر. برای ثبت سایت هم باید در همین سایت عضو شوید.
-
-
August 12th, 2020, 20:08

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
سلام
سلام
لطفا لینک صفحه ای که توش آی پی ها رو میشه چک کرد رو بفرستید
لینک ثبت سایت و ای پی رو نمیخوام . لینک چک کردن ای پی که توی لیست هست یا نه رو منظورمه
مرسی
- - - Updated - - -
چک کردم دامین نه . چک کردن ip
-
-
August 12th, 2020, 20:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
سلام
لطفا لینک صفحه ای که توش آی پی ها رو میشه چک کرد رو بفرستید
لینک ثبت سایت و ای پی رو نمیخوام . لینک چک کردن ای پی که توی لیست هست یا نه رو منظورمه
مرسی
- - - Updated - - -
چک کردم دامین نه . چک کردن ip
سلام
پست قبلی رو اگر چک می کردید لینک داده بودم. خدمت شما:
https://g2b.ito.gov.ir/index.php/site/page/view/list_ip
-
-
August 12th, 2020, 21:04

نوشته اصلی توسط
SaeedFazlollahzadeh
اینو میدونم . اینو خود یوزرها ثبت میکنن همراه با نام دامنه منم خودم ثبت کردم قبلا . ای پی خالی من ثبت کردم تایید نشد گفت به این ای پی سایتی وصل نیست . حتما باید با دامنه ثبت بشه
حالا اگر یه ای پی ثبت شد هر چی دامنه روی اون ای پی بالا بیاد مشمول نیم بها میشه یا به دامین حساس هست ؟
-
-
August 12th, 2020, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mashiat
اینو میدونم . اینو خود یوزرها ثبت میکنن همراه با نام دامنه منم خودم ثبت کردم قبلا . ای پی خالی من ثبت کردم تایید نشد گفت به این ای پی سایتی وصل نیست . حتما باید با دامنه ثبت بشه
حالا اگر یه ای پی ثبت شد هر چی دامنه روی اون ای پی بالا بیاد مشمول نیم بها میشه یا به دامین حساس هست ؟
از پشتیبانی شان بپرسید، احتمالا هم به آی پی و هم نام دامنه حساس باشد که اگر یکی عوض شود دیگر نیم بها نمیشود.
-
تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید