نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: مشاوره در مورد انجمن ساز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن SaeedFazlollahzadeh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,058
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره در مورد انجمن ساز

نقل قول نوشته اصلی توسط jafar-alizadeh نمایش پست ها
    سلام
    خیلی ممنونم
    همچین انجمن سازهایی متاسفانه مشکلات زیادی دارن , چرا که پشتیباند و راه های تبدیل احتمالا به دیگر انجمن سازهارو ندارم
    در هر صورت سپاس از نظر عزیز و ارزشمند شما .

- - - updated - - -

خیلی ممنونم از نظر ارزشمندتون
    بله دیدم اما فکر نکنم روی این ها بشه مانور داد چون مثلما دردسرهای خودشونو دارن البته از دید پشتیبانی و ...

من زنفور نصب کردم برای تست اما هنگام نصب دیتابیسش 65 مگابایت شد اما بنظر انجمن ساز خوبی میاد , موندم دقیقا چه کنم
    سلام

اول از همه عرض کنم که اسکریپت هایی به زبان php نوشته شدند عمومیت و محبوبیت بیشتری دارند و طبیعی هم هست چون اغلب سایت ها با پی اچ پی نوشته شدند و متخصص پی اچ پی هم بسیار زیاد هست و به همین دلیل استفاده از این قبیل سایت ها عمومیت بیشتری داره چون در صورت بروز مشکل، پیدا کردن متخصص و رفع مشکل در زمان کوتاه تری انجام میشه تا نسبت به اسکریپتی که با نود جی اس نوشته شده و دیتابیس مونگو دی بی استفاده می کنه. این یک حقیقت هست.

اما در خصوص این دو اسکریپت که من با اون ها کار کردم، نود بی بی مزیت رایگان بودنش این هست که پشتیبانی رایگان هم در انجمن خودش داره و برخی موارد شده که به مشکل برخورد کردم و در انجمن سوال پرسیدم و خیلی راحت پاسخم رو گرفتم. البته با توجه به توضیحی که بالاتر دادم اولا که حتما باید سرور مجازی یا اختصاصی باشه چون دسترسی هایی نیاز هست که روی هاست اشتراکی داده نمیشه. و دوما اگر اسکریپت به مشکل برخورد کنه هزینه رفع مشکل برای شمای صاحب سایت که بخواهید دنبال یک متخصص برای رفع مشکل بگردید بیشتر هست تا وقتی که سایت با پی اچ پی باشه (هم هزینه ریالی و هم بحث زمان پیدا کردن فرد مناسب).

2. تعداد تشکر ها از SaeedFazlollahzadeh به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)