-
January 4th, 2011, 20:03
-
-
January 4th, 2011 20:03
# ADS
-
January 4th, 2011, 20:27
-
-
January 4th, 2011, 21:03
پاسخ : نیازمند طراح وبسایت
با سلام
در زمینه ی طراحی در خدمتیم
-
-
January 4th, 2011, 21:17
عضو انجمن
میتونیم با هم همکاری داشته باشیم:
Web21.ir -
-
-
January 4th, 2011, 21:26
-
-
January 4th, 2011, 21:31
در خدمتیم...
در زمینه طراحی پرتال ، تبلیغات محیطی و تحت وب ، بهینه سازی وب سایت ، و ارائه خدمات ارزش افزوده پیام کوتاه
شماره تماس در امضاء موجود هست...
-
-
January 4th, 2011, 21:44
عضو انجمن
یک سیستم مشابه صفحه اصلی هم نیاز داریم قالب اختصاصی، سبد خرید ، خرید آنلاین (اگه زرین پال هم داشته باشه خوبه) مهمترین بخش هاشه.
مناسب ترین قیمتی که خود فرد قابلیت تغییر بخش های مختلف سیستم رو در آینده داشته باشه خریداری می شه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
به یک سیستم ارزان قیمت زیر 200 تومن هم برای بخش فروش سایت جاوید هاست نیازمندیم (مثلا شبیه whmcs با حذف بخش های اضافه و ساده کردن اون برای مشتری) با فروش از طریق زرین پال و تیکت دهی و ارسال اس ام اس
-
-
January 4th, 2011, 21:59
عضو انجمن
با سلام خدمت شما
بنده انواع زبان های برنامه نویسی رو بلد هستم و نمونه کار هم دارم
انواع زبان های طراحی صفحات وب رو هم بلد هستم
اگر خواستید بنده در همکاری با شما دریغ نمی کنم
-
-
January 4th, 2011, 22:16

نوشته اصلی توسط
mojtaba_gk671
یک سیستم مشابه
صفحه اصلی هم نیاز داریم قالب اختصاصی، سبد خرید ، خرید آنلاین (اگه زرین پال هم داشته باشه خوبه) مهمترین بخش هاشه.
مناسب ترین قیمتی که خود فرد قابلیت تغییر بخش های مختلف سیستم رو در آینده داشته باشه خریداری می شه
---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
به یک سیستم ارزان قیمت زیر 200 تومن هم برای بخش فروش سایت جاوید هاست نیازمندیم (مثلا شبیه whmcs با حذف بخش های اضافه و ساده کردن اون برای مشتری) با فروش از طریق زرین پال و تیکت دهی و ارسال اس ام اس
با من تماس بگیرید تا سر قیمت به توافق برسیم...
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

نوشته اصلی توسط
mojtaba_gk671
یک سیستم مشابه
صفحه اصلی هم نیاز داریم قالب اختصاصی، سبد خرید ، خرید آنلاین (اگه زرین پال هم داشته باشه خوبه) مهمترین بخش هاشه.
با من تماس بگیرید تا سر قیمت به توافق برسیم...
-
-
January 5th, 2011, 00:25
عضو دائم
در مورد طراح وب سایت با جوملا! و ورد پرس در خدمت شما هستیم
-