با سلام

دوستانی که سرور شان در صفر و یک هست احتمالا می دانند که تغییرات اخیر شبکه در صفر و یک به این صورت بوده که روی همه سرورها یک آی پی پرایوت به عنوان آی پی اصلی تعریف می شود و آی پی پابلیک به عنوان آی پی اضافه هست و همین پابلیک دسترسی وب دارد. یعنی در آی پی پابلیک هم گیت وی باید آی پی پرایوت مثل رنج 172.27.8.0/24 باشد.

توضیح:
سرور مجازی ساز هست و ESXi روی سرور نصب هست.
ماشین های مختلف ویندوزی و سنت او اس با یک کارت شبکه فعال هستند و شبکه اینترنت دارند به خوبی.

مشکل:
من زمانی که می خواهم دبیان نصب کنم موقع کانفیگ شبکه اش مشکل دارم که گیت وی را از رنجی غیر از آی پی آدرس که بهش می دهم قبول نمی کند. مثلا آی پی را 185.51.1.1 می دهم (مثال) و بعد هم ساب نت /24 یا /30 فرقی نمی کند هر دو را هم تست کردم. گیت وی من هم 172.27.8.109 هست.
وقتی که آی پی های خودم را می گذارم به من خطا می دهد که gateway is not reachable. اما وقتی که آی پی در رنج 172.27.8.0/24 می دهم قبول می کند و خطا نمی دهد.
آی پی های من گیت وی ندارند و از گیت وی خود دیتاسنتر استفاده می کنند و همین کانفیگ یعنی مثلا آی پی 185.51.1.1/30 با گیت وی 172.27.8.109 روی سنت او اس یا ویندوز دارد کار می کند و پینگ و اکسس اینترنت هم دارند.
حتی در دبیان آمدم دو تا کارت شبکه گذاشتم که نصب را با یک آی پی پرایوت انجام دادم و بعدش آمدم در آی پی دوم را پابلیک دادم. جالب هست که سرورم پینگ دارد از بیرون اما خودش نتورک ندارد و وقتی که پینگ می گیرم network is unreachable نشان می دهد.

راه های تست شده و رفته:
دبیان ۸ و ۱۰ جفتش تست شدند و آی پی و گیت وی حتما باید در یک رنج باشند و در غیر این صورت قبول نمی کند.
اوبونتو ۲۰.۰۴ به همین شکل در محیط گرافیکی تست کردم و با یک کارت شبکه و تک آی پی پابلیک کار کرد و مشکلی نداشت.

دوستان و عزیزان نظر یا راه حلی در این زمینه دارید؟

با تشکر