-
July 5th, 2020, 01:34
پاسخ : خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده

نوشته اصلی توسط
gglok
دوست عزیز از یه جا به بعد دیتابیس وردپرس سنگین میشه و...برین رو سرور یا هاستو منابعتونو ارتقا بدین
در هر صورت اینا وظایف پشتیبانیه جاییه که ازش خرید میکنید اگه شونه خالی میکنن بیسوادن نمیتونن مشکلتونو حل کنن برین هاست دی ال تنها جا خوب با پشتیبانی واقعی فقط هاست دی اله تو ایران
حجم دیتابیس 461.12 mb فکر نکنم خیلی زیاد باشه - هاست هم تا همین هفته پیش مشکلی نداشت نمیدونم یه دفعه چی شد
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
July 5th, 2020 01:34
# ADS
-
July 9th, 2020, 10:46

نوشته اصلی توسط
delshad
حجم دیتابیس 461.12 mb فکر نکنم خیلی زیاد باشه - هاست هم تا همین هفته پیش مشکلی نداشت نمیدونم یه دفعه چی شد
اگه بازدید تغییری نداشته چک کنید یک به یک پلاگین ها رو غیر قعال کنید ببینید کدوم پلاگینه که داره مصرف میکنه
-
-
July 11th, 2020, 17:01
عضو جدید
سلام
ربطی به وردپرس بودن سایت نداره. شما باید هر سایتی که دارید خیلی روش بهینه کار کنید. مثلا افزونههای اضافی و بلااستفاده رو حذف کنید. همچنین باید بهینه بودن افزونهها و قالب وردپرس خودتون رو کاملا بررسی کنید در غیراینصورت همیشه مشکل خواهید داشت. همینطور باید با کمک یک افزونه امنیتی مانند wordfence یا iThemes security کاملا بررسی کنید تا سایتتون دچار مشکلات امنیتی نشده باشه. در نهایت حتما به پشتیبانی هاستتون اطلاع بدید تا بررسی کننن.
-
-
July 11th, 2020, 20:52

نوشته اصلی توسط
delshad
سایت من روی طلاهاسته چند روزیه مصرف سی پیو صدرصد میشه و سایت خطای
خطا در برقراری ارتباط با پایگاهداده رو میده هیچ تغییری روی سایت ندادم - سایت یه لحظه وصله یه لحظه قطعه پشتیبانی طلاهاستم راستش در این باره راضی کننده نیست کسی نظری داره چیکار کنم - بخش ویزوتور هم بررسی کردم بیشتر آی پی ها که حتی به کدهای قالبم درسترسی دارن ایرانی هستن
- - - Updated - - -
Your site had been limited within the past 24 hours
دوست عزیز،
شرکت هاستینگ وظیفه دارد علت مصرف بالای منابع را به شما اطلاع دهد.
خطای عدم برقراری ارتباط با پایگاه داده نیز معمولا ارتباطی به مصرف بالا نداشته و به دلیل مشکل سرویس دیتابیس است
میزبان فا :
ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران
-