-
April 15th, 2020, 15:58
عضو انجمن
سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کامل
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش سرور مجازی و سرور اختصاصی و میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test
نمونه تاپیک های فروش :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=211412
ویرایش توسط hpnn.wm : April 16th, 2020 در ساعت 13:13
-
-
April 15th, 2020 15:58
# ADS
-
June 5th, 2020, 18:35
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
بنده هیچ کدوم از این دوستان نیستم ولی موضوع دقیقا همین هست !!! عدم خواندن مواردی که نیاز به خواندن هست.
صفحه اول پرتال کاربری با این خبر مواجه خواهید شد :
https://niracloud.com/panel/index.ph...nts/17/--.html
بنابراین فکر نمی کنم که کسی داره شما رو علاف می کنه !
چرا دقیقا شما الان زدی زیر حرف خودت و ما را علاف کردی.
با این حال گفتی 24 ساعت زمان نمیبره.ولیکن فعلا برده
میخوای به fdcserver اقای حنان بگم زودتر رات بندازه
کد HTML:
لازم به ذکر است که این تاخیر در اکثر اوقات حتی 24 ساعت نیز زمان نمی برد. بنابراین از تمامی شما دوستان بابت این زمان عذرخواهی می کنیم و از صبوری شما متشکریم
من الان صبوری کردم و باید عذرخواهی هم بکنید.بازم طبق فرمایش خود شما در سایتتون
ویرایش توسط Nikihost : June 5th, 2020 در ساعت 18:36
-
-
June 5th, 2020, 18:42
عضو انجمن
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
قربان قبل از خرید در طی همان خبر از شما عذرخواهی شده است.
اما اگر واقعا نیاز به شنیدن عذرخواهی دارید مجددا عذرخواهی می کنم.
متاسفانه مورد دیگری که هست اینه که ، گفته نشده که حتما کمتر از 24 ساعت طول می کشه ، گفته شده است که اکثرا کمتر از 24 ساعت طول می کشه که اگر برای شما کمتر از 24 ساعت زمان بر نبوده ، بنابراین شما جزو اکثریت نیستید، و تا جایی که دارم می بینم مشکلی در نوشته های ما در اینباره وجود نداشته.
بنابراین لطف کنید و ایمیلتون رو در طی پیام خصوصی در اینجا بفرمایید تا بررسی شود.
ویرایش توسط hpnn.wm : June 5th, 2020 در ساعت 18:46
-
-
June 5th, 2020, 19:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
متاسفانه مورد دیگری که هست اینه که ، گفته نشده که حتما کمتر از 24 ساعت طول می کشه ، گفته شده است که اکثرا کمتر از 24 ساعت طول می کشه که اگر برای شما کمتر از 24 ساعت زمان بر نبوده ، بنابراین شما جزو اکثریت نیستید، و تا جایی که دارم می بینم مشکلی در نوشته های ما در اینباره وجود نداشته.
بنابراین لطف کنید و ایمیلتون رو در طی پیام خصوصی در اینجا بفرمایید تا بررسی شود.
اطلاعات سرویس ارسال شد.ازشون تشکر میشه.امیدوارم سرویس خوبی داشته باشند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
اطلاعات سرویس ارسال شد.ازشون تشکر میشه.امیدوارم سرویس خوبی داشته باشند
-
-
June 6th, 2020, 18:12
عضو انجمن
با سلام
خواهش می کنم دوست من ، در این شرایط خیلی بهتر می بود اگر اقدام به ارسال تیکت می فرمودید و با دوستان قضیه را پیگیری می کردید.
اخرین تیکت ارسالی شما برای حدود 180 روز پیش هست.
با اینحال پیروز بعد از پیگیری مورد شما برطرف شد امیدوارم که از سرویستون رضایت داشته باشید
-
-
July 7th, 2020, 23:22
اصلا سروری ارائه نمیدن که بخواد اتوماتیک باشه 24 ساعت گذشته نه از سرور خبری هست نه از بازگشت وجه . اعلام هم میکنن طبق قوانین شامل حال بازگشت وجه نمیشه . واقعا کلاهبرداری قشنگی هست . از طریق اینماد پیگیری میکنم
-
-
July 7th, 2020, 23:25
عضو انجمن
با سلام
دوست من اقای رضا صادقی
عرض کنم که دقیقا با اسکرین شات نشون بدید که ما گجا گفتیم برگشت وجه انجام نمی شه ؟
در ضمن درباره عدم تحویل اتوماتیک از 2 ماه پیش تا الان اطلاعیه و اخبار گذاشتیم که تحویل اتوماتیک نداریم. نمی دونم برخی از دوستان از هوچی گری خوششون می اد یا کلا در تیکت که توضیح می دیم متوجه نمی شند و باید اینجا برای بار n ام توضیح داد تا متوجه بشند
ویرایش توسط hpnn.wm : July 7th, 2020 در ساعت 23:29
-
-
July 10th, 2020, 00:17

نوشته اصلی توسط
roshd
دقیقا، یه سرور ازشون خریدم، بعد از یک ماه شکایت توی سایت enamad ، پولم رو با غرامت پس گرفتم...
حوصله هم ندارم مثل شما برم مدارک رو بذارم...
به قول شما یادش بخیر...
-
-
July 10th, 2020, 11:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
cavalier_1371
دقیقا، یه سرور ازشون خریدم، بعد از یک ماه شکایت توی سایت enamad ، پولم رو با غرامت پس گرفتم...
حوصله هم ندارم مثل شما برم مدارک رو بذارم...
به قول شما یادش بخیر...
کسی که حوصله نداشته باشه مدارک بزاره بیشتر شبیه اسپمر هست تا مشتری.
بنابراین بهتره حرف اضافه نزنیم و دوست بمانیم
-
-
July 10th, 2020, 19:48

نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
کسی که حوصله نداشته باشه مدارک بزاره بیشتر شبیه اسپمر هست تا مشتری.
بنابراین بهتره حرف اضافه نزنیم و دوست بمانیم
باشه ما اسپمر، ولی شما قطعا کلاهبرداری... 
البته اینم به عشق شما گذاشتم 
http://uupload.ir/files/xj4d_niracloud.jpg
خیلی علاقمند هستم ببینم چه جوابی میخوای بدی 
حتما میخوای بگی، مشکل داشتم، کامیون زیرم گرفت، اون موقع کرونا گرفته بودم (کرونایی اصلا نبود) یا ...
بهتر بود عذر خواهی میکردی تا اینکه بخوای به همه بیای بگی اسپمر و دروغگو و ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
gladiators1980
اصلا سروری ارائه نمیدن که بخواد اتوماتیک باشه 24 ساعت گذشته نه از سرور خبری هست نه از بازگشت وجه . اعلام هم میکنن طبق قوانین شامل حال بازگشت وجه نمیشه . واقعا کلاهبرداری قشنگی هست . از طریق اینماد پیگیری میکنم
دوست عزیز، حتما از طریق اینماد شکایت کن، پیغام بالایی من رو بخون و شکایت من از ایشون در 2 ساااااااااااااااال قبل!!!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Nikihost
چرا دقیقا شما الان زدی زیر حرف خودت و ما را علاف کردی.
با این حال گفتی 24 ساعت زمان نمیبره.ولیکن فعلا برده
میخوای به fdcserver اقای حنان بگم زودتر رات بندازه
کد HTML:
لازم به ذکر است که این تاخیر در اکثر اوقات حتی 24 ساعت نیز زمان نمی برد. بنابراین از تمامی شما دوستان بابت این زمان عذرخواهی می کنیم و از صبوری شما متشکریم
من الان صبوری کردم و باید عذرخواهی هم بکنید.بازم طبق فرمایش خود شما در سایتتون
متاسفم که گیر این کلاهبردار افتادی!
من 2 سال قبل ، در دام ایشون گیر افتادم متاسفانه!
و همچنان هم با کمال پررویی دارن به اینکار ادامه میدن!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
developers
متاسفانه می خواستم سرویس سفارش بدم ، ترسیدم ، ماشالله تو تایپیک های قبلی گل کاشتین ، موفق باشید

بسیار کار خوبی کردی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
spsgorgan
چرا قیمت های سایتتون نمیخوره با این قیمت ها ؟
کلاهبردار هستن...
2 سال قبل من گول قیمتشون رو خوردم که قیمت خیلی پایینی میدادن...
مدارک هم بالاتر گذاشتم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
farid_d2012
من پیغام خصوصی فرستادم براتون ... ولی شاید بهتر میبود اینجا هم توضیح میدادید ممکنه سوال بقیه هم باشه ...
امیدوارم که خریدی نکرده باشین از ایشون
مدارک کلاهبرداریشون رو ضمیمه کردم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
injaboodam
10 سال بعد و ما همچنان منتظر این سروریم که پولشو ریختیم حساب
ایشون قطعا کلاهبردار هستن، حتما از طریق اینماد شکایت کنین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
injaboodam
بله تیکت دیروزی رو جواب دادید اما امروزی مونده

سرویس هم که دیروز سفارش دادم هنوز آماده نشده

باز هم منتظر باشین، حتما به شما سرویس رو تحویل میدن
))))))))))
دوست عزیز گیر کلاهبردار افتادی...
از طریق اینماد شکایت کن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
moen7000
سلام دوست عزیز
شما نوشتید تحویل اتوماتیک !
الان نزدیک به 12 ساعته سرور رو خریدم و تیکت هم زدم چرا تحویل نمیدید!!
خوب حداقل ننویسید تحویل اتوماتیک تا ما هم روش برنامه ریزی نکنیم!!
شماره سفارش: 7746111244
متاسفانه گیر بد آدمی افتادین...
از طریق اینماد شکایت کنین
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
eylord
سلام وقت بخیر
ببخشید یک موضوعی فکر منو مشغول کرده
شما نوشتید رم اختصاصی 8 گیگ با قیمت 115 هزار ت
اگر کل سرور شما رم 32 باشد و 4 تا رم 8 فروش برود در نهایت میشود 460 ت
که اگر هزینه هر ایپی را محاسبه کنیم 4 تا یک دلار حدودا 60 ت
سرور رم 32 ارزون ترین حالت هم 25 یورو باشه که میشه 425 ت با 60 ت بالا میشه 485 ت
شما الان دارین 25 ت از جیب میدین ؟؟
چقد خوب مرسی از شما

آره، منتها پول که واریز کنین، عکس سرور رو به شما میدن 
امیدوارم که پولی پرداخت نکرده باشین
اگه کردین، شکایت کنین از اینماد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
miladgame
سلام مجدد
بار دوم هست از شما خرید میکنیم جناب مددیان اما این بار هم خبری ازتحویل اتوماتیک نیست! چه اسراری دارید بگین تحول اتوماتیک هست! بزنید تحویل تا 24 ساعت من به شخصه زیاد با این موضوع مشکل ندارم! اما نمیدونم دلیل اسرارتون به اینکه تحویل اتوماتیک هست چیه؟!
یک بار گزیده شده بستت نبود که خواستی دومین بار هم از همون سوراخ گزیده بشی؟
-
تعداد تشکر ها از cavalier_1371 به دلیل پست مفید
-
July 10th, 2020, 20:03
عضو انجمن
دوست عزیز دخالت در امور دیگران به شما نیومده ، همه اون افرادی که از ما خرید کردن بلد هستند همین تاپیک رو اپدیت کنند.
شما که دارید کوت می کنید برای 3-4 ماه پیش هست و پاسخ همه اونا توی همین انجمن داده شده است. قطعا بلد هم هستند همینجا اظهار نظر بکنند
شما ظاهرا دوست داری وکیل باشید؟ وکیلی که بهش هیچ وکالتی نداند و هیچ ربطی هم به این تاپیک نداره.
وجه شما رو ما با جبران خسارت برگشت دادیم وگرنه ای نماد صرفا اصل مبلغ رو به عنوان شکایتی که شما کردید می خواست. ما به شما احترام گذاشتیم و ظاهرا اشتباه کردیم !
-