نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 89

موضوع: **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

<p>
    نقل قول نوشته اصلی توسط developers نمایش پست ها
    ***ی در این سرویس !!! بیاید و قضاوت کنید ! خطای Deceptive site ahead روی 2 تا از سایت یکی از مشتریانم داده ایشون امده بدون اینکه به من بگه سرور مجازی رو ساسپند کرده که بیش از 30 تا مشتری روش فعال هستند ! 2تا از سایت مشتریان که این خطا رو داده به ترتیب Bmsho.com Alakdoon.com حالا می خوام ببینم آیا همه سرویس دهنده این خطا رو بده سرور مجازی مشتریانشونو میبندن ! اینم جوابش تو تیکت فایل پیوست 40610 من فردا صبح اولین کاری که می کنم از فتا هم پیگیر میشم ، ولی اصلا برات خوب نیست این کار ، *** بی همه چیز
    مشکل این آقا نیست ! مشکل مدیران این انجمن هستن که مثل تابلو فقط نگاه میکنن تا هر کسی هد سرویسی دلش خواست بزاره برای فروش ! اون مدیر اگر خاصیت داشت بعد از این همه بررسی های منفی و مشکلات کاربران از این سرویس دهنده ، کلا این تاپیک فروش رو میبست.</p>
    <p>
    <span style="font-size:3;">انصافا کیفیت سرورشون واقعا خوبه ! واقعا حرف نداره و مثلش ندیدم . ای کاش پشتیبانیشون هم به خوبی کیفیت سرور هایشون بود !</span></p>
    ویرایش توسط zantaco : July 11th, 2020 در ساعت 01:42

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)