نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: چقدر پهنای باند نیاز دارم ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : چقدر پهنای باند نیاز دارم ؟

ram 1 -2 gig
    1 ip
    500گیگ تا 1 ترابایت پهنای باند
    5 گیگ فضا
    اگر منظورتون این بوده که به نظر من آفر بوده تا چیز دیگه ای
    سایتهای معمولی که فایل به صور عمومی و زیاد ندارند و تعداد دانلود هاشون کم هست یا اینکه در هفته نهایت 1-2 تا فایل دانلود قرار میدن و بیشتر به متن و عکس تکیه می کنند در ماه بین 15 تا 20 گیگ کافی هست
    البته این برای یک سایت معمولی هست
    اگر سایتی را در نظر بگیریم که رنک 2 یا 3 در گوگل داره و تعداد بازدید و ... بالاتر است طبیعتاً بیشتر است و نهایتاً چیزی که برای این دسته از سایتها در نظر گرفت 90 تا 100 گیگ است
    حالا شما میگید هر چند وقت یک کلیپ هم واسه دانلود میزان و شاید در اون ماه همین یک کلیپ غوغا کنه و رکرد شکنی کنه , که فکر نکنم چنین کاری انجام بده یک کلیپ در یک سایت برای اون هم 20 گیگ محاسبه میکنیم که نهایت در ماه 120 گیگ هم مصرف نمی کنه
    البته همه عوامل را من به صورت حدسی و نهایتش را در نظر گرفتم و اینها نظر من هست , شاید دیگران نظرات متفاوتی داشته باشند
    همچنین پهنای باند 500 یا 1000 گیگ یا بیشتر برای کسانی هست که فایل دانلودی زیاد دارند هست , این چنین سایتها حتی در ماه به 3 ترابایت هم میرسن (( شاید بیشتر ))

موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها از Warez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)