نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: درخواست بیت کوین

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AMIB آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    12
    تشکر تشکر شده 
    131
    تشکر شده در
    106 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست بیت کوین

هنگام انتقال بیت کوین مراقب باشید

امروز یک نفر کلاهبردار به احتمال ۹۹ درصد از همین سایت یک بار مبلغ ۳ میلیون و یک بار مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای خرید بیت کوین به حساب من واریز کرد

رقم ۳ میلیون چون کم بود تایید هویت از ایشان نگرفتیم

ولی برای ۵۰ میلیون که از ایشان اطلاعات هویتی خواستم، چند تصویر واقعی از افراد دیگر با کارت در دست و یک تصویر جعلی و فتوشاپ را ارسال کرد
    و حرف‌های ضد و نقیض می‌زد

بیت کوین را منتقل نکردم و به بانک رفتم و آنجا مشخص شد که با هک حساب‌های دیگران پول را واریز می‌کنند و بیت‌کوین سرقت می‌کنند

بسیار مراقب باشید و بدون تایید هویت کامل و دقیق به حساب هیچ کس بیت کوین منتقل نکنید چون در نهایت پول باید به حساب کسی که حسابش هک شده است برگردانده شود و بیت‌کوین‌ها هم که دیگر قابل برگشت نیستند

- - - Updated - - -

نکته‌ی جالب اینکه حتی شماره موبایل هم دارند و پیامک هم ارسال کرد ولی احتمالا آن هم یا سرقتی است یا از یک بدبختی بدون اینکه بداند، کپی زده‌اند

عضو جدید parsvds آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست بیت کوین

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIB نمایش پست ها
    هنگام انتقال بیت کوین مراقب باشید

امروز یک نفر کلاهبردار به احتمال ۹۹ درصد از همین سایت یک بار مبلغ ۳ میلیون و یک بار مبلغ ۵۰ میلیون تومان برای خرید بیت کوین به حساب من واریز کرد

رقم ۳ میلیون چون کم بود تایید هویت از ایشان نگرفتیم

ولی برای ۵۰ میلیون که از ایشان اطلاعات هویتی خواستم، چند تصویر واقعی از افراد دیگر با کارت در دست و یک تصویر جعلی و فتوشاپ را ارسال کرد
    و حرف‌های ضد و نقیض می‌زد

بیت کوین را منتقل نکردم و به بانک رفتم و آنجا مشخص شد که با هک حساب‌های دیگران پول را واریز می‌کنند و بیت‌کوین سرقت می‌کنند

بسیار مراقب باشید و بدون تایید هویت کامل و دقیق به حساب هیچ کس بیت کوین منتقل نکنید چون در نهایت پول باید به حساب کسی که حسابش هک شده است برگردانده شود و بیت‌کوین‌ها هم که دیگر قابل برگشت نیستند

- - - Updated - - -

نکته‌ی جالب اینکه حتی شماره موبایل هم دارند و پیامک هم ارسال کرد ولی احتمالا آن هم یا سرقتی است یا از یک بدبختی بدون اینکه بداند، کپی زده‌اند

شماره این شخصو دارین دقیقا همین امروز همین بلا سر منم اومده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)