-
January 2nd, 2011, 18:33
-
تعداد تشکر ها از Arte به دلیل پست مفید
-
January 2nd, 2011 18:33
# ADS
-
January 2nd, 2011, 19:06
عضو انجمن
پاسخ : هتزنر
من ميخوام رايد 10 بزارم يا هارد ساس بزارم
ولي سرعت در مورد رايد 1يا0چه طوره؟
-
-
January 3rd, 2011, 10:09
عضو انجمن
به سلامتي همه با هم حرف زدن هيچي كي پاسخ من نداد؟؟؟؟؟؟؟؟
-
-
January 3rd, 2011, 10:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alavi71
به سلامتي همه با هم حرف زدن هيچي كي پاسخ من نداد؟؟؟؟؟؟؟؟
راید 1 عینا آینه عمل میکنه
یعنی هر چی تو هارد 1 بریزی اونجا یعنی دومی هم میره و پاک کنی پاک میشه و...
عینا آینه عمل میکنه و هارد بسوزه بدر میخوره
-
-
January 3rd, 2011, 10:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Arte
آره دیگه پورتش واقعا فاجعه هست من این ماه خود پورت 1 گیگ رو گرفتم 86 تومان لعنتی هیچ تاثیری نداشت هر چی گفتم back money گفت نه نمیشه باید ماه دیگه cancel کنید

بدرد رپیدفا نمیخوره - ولی برای هاستینگ با ترافیک کم خوبه ...
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
در صورتی که ovh تا 80 مگ هم میده یه شبایی یادش بخیر قدیما تا 130 مگ هم میداد .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
الان nginx هست که رپیدفا را زنده نگه داشته است وگرنه سرور فوق العاده ضعیفه
86 تومان !!!! 60- 65 تومان هستش بعدشم اگه تا 1 هفته هم نخواستی پولت پس داده میشه کی گفته !!! عجب !!
به نظر من سرویس خوب اینکه که قیمت = کیفیت یعنی این ها هماهنگ باشن. هر جا بری پول زیاد بدی سرویس خوب میدن ولی ما میگیم به پولی که میدیم ارزش داشته باشه.
هتزنر اصلا سابقه نداشته قطعی داشته باشه . پورت 1 هم که میده شیر هستش البته این 65 تومان هم شامل پورت + 5 ترا پهنای باند هستش .
تو آمریکا هم بعضی دیتا سنتر ها پورت 1 اختصای میدن ! به هر حال بسته به نیاز شما هر جایی میتون خوب بشه.
( هتزنر = شب ها راحت میخوابی به 2 دلیل : قطع نمیشه وبا سوپرایز هایی هم چون تحریم مواجح نمیشه یا اصلا امکان بسته شدن سرور وجود نداره )
ویرایش توسط iNicz.Com : January 3rd, 2011 در ساعت 10:51
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها ازiNicz.Com به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 11:10

نوشته اصلی توسط
Arte
آره دیگه پورتش واقعا فاجعه هست من این ماه خود پورت 1 گیگ رو گرفتم 86 تومان لعنتی هیچ تاثیری نداشت هر چی گفتم back money گفت نه نمیشه باید ماه دیگه cancel کنید

بدرد رپیدفا نمیخوره - ولی برای هاستینگ با ترافیک کم خوبه ...
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
در صورتی که ovh تا 80 مگ هم میده یه شبایی یادش بخیر قدیما تا 130 مگ هم میداد .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
الان nginx هست که رپیدفا را زنده نگه داشته است وگرنه سرور فوق العاده ضعیفه
البته اين پورت 100 اي كه ميفرماييد ما با 11 مگ ازش دانلود ميگرفتيم ! فكر ميكنم تو كيفيت ديتاسنتر هاشون يكمي تفاوت وجود داره . بايد منتظر سرور هاي جديد شون بود تا ببينيم چي از آب در ميان
-
-
January 3rd, 2011, 11:48

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
86 تومان !!!! 60- 65 تومان هستش بعدشم اگه تا 1 هفته هم نخواستی پولت پس داده میشه کی گفته !!! عجب !!
مهم نیست . ولی از ما که 86 گرفتن 1 ساعت بعد از سوییچ شدن روی پورت 1 گیگ گفتم آقای X پورت 1 گیگ کیفیت نداره cancel کن گفتن DC میگه ( امکانش نیست ماه بعد cancel کن ) 
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

نوشته اصلی توسط
NiceIran.net
البته اين پورت 100 اي كه ميفرماييد ما با 11 مگ ازش دانلود ميگرفتيم ! فكر ميكنم تو كيفيت ديتاسنتر هاشون يكمي تفاوت وجود داره . بايد منتظر سرور هاي جديد شون بود تا ببينيم چي از آب در ميان
بله دیگه 100 مگش با 1000 مگش زیاد فرق نداره همون حدود 11 تا 15 میرسه ....
ولی انصافا سرور خوبی داره و بقول دوستمون قطعی نداره
ویرایش توسط Arte : January 3rd, 2011 در ساعت 12:03
-
-
January 3rd, 2011, 18:40
عضو انجمن
-
-
January 4th, 2011, 10:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
به نظر من سرویس خوب اینکه که قیمت = کیفیت یعنی این ها هماهنگ باشن. هر جا بری پول زیاد بدی سرویس خوب میدن ولی ما میگیم به پولی که میدیم ارزش داشته باشه.
هتزنر اصلا سابقه نداشته قطعی داشته باشه . پورت 1 هم که میده شیر هستش البته این 65 تومان هم شامل پورت + 5 ترا پهنای باند هستش .
تو آمریکا هم بعضی دیتا سنتر ها پورت 1 اختصای میدن ! به هر حال بسته به نیاز شما هر جایی میتون خوب بشه.
( هتزنر = شب ها راحت میخوابی به 2 دلیل : قطع نمیشه وبا سوپرایز هایی هم چون تحریم مواجح نمیشه یا اصلا امکان بسته شدن سرور وجود نداره )
آقا پنل میدین دیگه؟ که سرور فقط به اسم خود ما باشه؟
یعنی خودمون مدیریت کنیم
ممنون
-
-
January 4th, 2011, 10:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
atilnic
آقا پنل میدین دیگه؟ که سرور فقط به اسم خود ما باشه؟
یعنی خودمون مدیریت کنیم
ممنون
شما که داشتی می گفتی هر کی خواست بدون Setup Fee واسش خرید میکنی ! پس چی شد ؟
-