سرویس هاشون خوبه اما پشتیبانی افتضاح هست اگر سرورتون براتون مهمه و پشتیبانی نیاز دارین اصلا اینجا پیداتون نشه
سرویس هاشون خوبه اما پشتیبانی افتضاح هست اگر سرورتون براتون مهمه و پشتیبانی نیاز دارین اصلا اینجا پیداتون نشه
متشکر از نظرات دوستان ، قرار بود یک سرور خریداری شه با بررسی هایی که از پشتیبانی شون انجام شد ،خرید کنسل شد .![]()
سلام من دیشب از اینا یه سرور خریدم گیت وی شبکه مشکل داره درست جواب نمیده، پکیج لاست بالا، نه سایتی باز میشه، نه چیزی میشه دانلود کرد نه حتی دی ان اس های گوگل پینگ میشن درست خلاصه بلااستفاده. کار ما هم فورس، ریستارت کردم، os عوض کردم فایده نداشت. تیکت میزنم با کلی توضیحات و اسکرین شات و پسورد روت برای بررسی، بعد دو ساعت به ما پیشنهاد میدن ریستارت کن سرورتو! دوباره امروز صبح پاسخ و خواهش و تمنا و تلفن از ما، بعد چند ساعت جوابی که دادن اینه:
«با سلامسرور شما در دسترس هست،لطفا دقیق تر بفرمایید مشکل تون چی هست و در صورت امکان پسورد سرور ارسال بفرمایید جهت بررسی.»
خلاصه بهتون بگم که اگه علاقه ای به آرامش روح و روان خودتون دارین از این دوستان دوری کنین وگرنه بدترین تجربه تون از پشتیبانی انتظارتون را میکشه :دی
ویرایش توسط Gape : July 8th, 2020 در ساعت 01:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)