نقل قول نوشته اصلی توسط pouryamb نمایش پست ها
بنده هم ارتباط نزدیکی با چند وکیل دارم و بهتون اطمینان میدم که همه به این شکل نیست. شما پزشک ها، مکانیک ها و... رو هم در نظر بگیرید هم افراد بی تجربه و بی سواد بینشون هست و هم افراد با سواد و با تجربه. این شما هستید که انتخاب می کنید از چه کسی خدمات بگیرید. در مورد وکلای قوه قضاییه و کانون هم باید عرض کنم که طبیعتا روش جذب کانون بهتر هست و وکلای کانون به صورت عمومی سواد بالاتری دارن. هرچند در بین وکلای قوه قضاییه هم کم نیستن کسایی که واقعا حرفه ای عمل می کنن.
در هر صورت اینکه با استدلال «به هیچ جایی نمیرسه پس بهتره بیخیال بشیم»، از شکایت صرف نظر کنیم کار اشتباهیه. اگه در بین تمام این کلاهبرداری های اینترنتی که انجام میشه، حتی نصفشون هم اقدام به شکایت می کردن الان وضعیت این نبود.
بهتره اول اقدام کنیم و بعد بگیم نمیشه.
هرکی یه مدله من گفتم بالاترم من اگه جا اون شخص بودم که کسی حقمو خورده بود اگه بیرون بود پول میدادم به اراذل و شرخر و....که کارشو بسازن اگه مجازی پول به یه هکر خارجی که کاره طرفو تو مجازی بسازی تا این که بیفتم بالا پایین کنم یه پوشه دستم برم خدمات قضایی و دادسرا بعد کلانتری بعد معرفی به فتا بعد کارشناس بعد دوباره منتظر کیفرخواست و.......تو ایران متاسفانه قوانین به این راحتی شامل کسی که حق باهاشه نمیشه خودتون ایرانی هستین نمی دونین؟ اگه بشه هم از هزار پرونده یکیش قاضی باوجدان هست که رای بده به حق نه بی حقی چند درصد از همون ملت میدونن میتونسن راحت قاضیو بکشن دادگاه انتظامی ولی اونم فرمالیتس چون رفقا خودشون اونجان قانون ایران نوشته شدس کو عمل چند درصد از قوانین اساسیمون رعایت میشه توسط گنده ها و سرکرده ها؟
بیخیال درد زیاده تو ایران منو توهم کاره ای نیستم من ترجیح میدم قانون خودم باشم و قانون گذارم خودم تا این که بیفتم ایوراور سیبیل چرب کنم تروخدا برس به دادم اگه واقعا قانونی بود منم به عنوان یه شهروند شنگول بودم متاسفانه نیست وقتی از پایین بگیر تا بالا میگن جیبو پر کن و شدن گارسیا . حوصله بحث دیگه ندارم هرکی عقاید خودشو داره توعم عقیدت اونه و بهت احترام میزارم خوش باشین.