نوشته اصلی توسط
vahid256
ممنون... من یه نگاهی به وضعیت پرشین تولز در حالت دسکتاپ و موبایل انداختم که از زنفرو استفاده میکنه...خوب و راحت بود و ظاهر خوبی هم داشت... اینم می تونه یه گزینه باشه... حالا یه جا خوندم که انتقال دیتا از وی بی به زنفرو کار راحتی نیست... و گذشته از اون چون سروری که سایت منو پشتیبانی میکنه و تقریبا 10 سال هست مشتری شون هستم و آمریکایی هستند.. وارز نیست می ترسم نال شده استفاده کنم مشکل پیدا بشه و دیگه اینکه چون به دفعات می خوام لینک انجمنمو توی یوتیوب معرفی کنم و یوتیوب هم که زیر مجموعه گوگل هست... می ترسم متوجه بشه نال شده هست و برای آینده کانال هام مشکل ایجاد بشه...ولی به هر حال اینم می تونه یه گزینه باشه...باید تحقیق بیشتری بکنم که بجز بهینه کردن برای کاربرای موبایلی... مزیت های دیگه ایی در مقابل vb4 داره یا نه...که لازمه با افراد با تجربه ایی که تجربه کار با هر دو ی اینهای رو داره مشورت کنم... که فعلا یک از نفر از دوستان گفت اگه مشکل فقط بهینه کردن برای موبایله... ارزش نداره
- - - Updated - - -
ممنون من اصلا اینو نشنیده بودم... فکر کنم نرم افزار جدیدی هست و نه تنها توی نت تازه اومده.. کاربرای ایرانی هم آشنایی باهاش ندارن...
- - - Updated - - -
من الان وضعیتی که webhostingtalk.ir روی موبایل داره رو دیدم خوشم اومد و به نظر م کسانی که موبایل دارن براحتی می تونن توی فروم بچرخن و از اطلاعاتش استفاده کنن...اگه راه حلی که گفتی مشکل کاربرای موبایلی و تبلت دارها و دسکتاپ دار ها رو با هم حل میکنه و بخوبی webhosltingtalk.ir میشه... که مشکل حله و به راهم با vb4 ادامه میدم... و نیازی هم به نسخه 5 نیست... مثل همین مسیری که همین سایت webhostingtalk.ir داره میره...خوشبختانه ادم با تجربه برای حل مشکلات vb4 نسبت به نسخه 5 و فروم های دیگه بیشتره...
- - - Updated - - -
اگه بخوام پول بدم برام طراحی کنند چقدر هزینه داره ؟