نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: کسپر اسکی هنگ کرده!! خسارت میزنه!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : کسپر اسکی هنگ کرده!! خسارت میزنه!

نقل قول نوشته اصلی توسط Doublex نمایش پست ها
    حدود یک ماه پیش که نمیدونم چطور و از چه طریقی سیستم من ویروسی شد تمامی اعمال سیستم بهم ریخت اما مشکل عمده در رایت دی وی دی بود... به طوریکه دی وی دی خام رو درست تشخیص نمی داد.
    اما مشکل اصلی این بود که در هنگام رایت دی وی دی مرتبا از بافر کم میشد و در نهایت دی وی دی مسوخت اون هم براحتی . خیلی برای من سخت بود.
    کلیه آنتی ویروس های درست درمون رو نصب و بروز رسانی کردم ولی انگار نه انگار اوضاع بهتر که نمیشد هیچ بدتر هم میشد.
    آنتی ویروس ها هم افاقه نکرد.
    ظاهرا فشار زیادی به هارد وارد میشد .. ویروس داخل کلیه درایو ها هم نفوذ کرده بود از هر درایوی که فایل مورد نظر داخلش بود کرش صورت میگرفت.
    خلاصه چند روز گذشت تا این که هارد زیر فشار جان به جان آفرین تسلیم کرد.
    فرزاد جان احتیاط کن هارد شما درچار مشکل نشه .
    نه داداش ممنون.. من هاردم یکی دو تا نیست که. گفتم که تست کردم دیدم وقتی انتی ویروس نصب نکردم راحت رایت میزنه. وقتی نصب میکنم علاوه برا رایت درایورها و نرم افزارهای دیگر همه ایراد پیدا میکنند.. الان صوت سیستمم به هم ریخته!!تازه غیر اینا رو لپ تاپم که جدا از سیستم هست کسپر کلا اتوماتیک خاموش کرد! الان هر کاری میکنم روشن نمیشه.معلوم نیست چه گندی زدند که سال 2011 اینطوری بشه..صداش اگر چند روز دیگه در نیومد بیا ببین! بدبختی ما سایت دارها هم مثل بقیه نیستیم که یک آنتی ویروس نود نصب کنیم راحت! کوچیکترین ویروسی باعث میشه سیستم کلی از کاربرا به هم بریزه برای همین باید همیشه امنیت رو حفظ کنیم! واسه همین دارم تست میکنم ببینم چی جوابگو هست..سبک و ساده نیازی ندارم سیستم کاریم زیادی بالاست! فقط انتی ویروس درست و حسابی باشه.. از همه دوستان هم ممنون
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)