نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 165

موضوع: آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : آفر کم نظیر روی سرور اختصاصی 40 هسته ای کولوکراسینگ امریکا | فضای nvme |پورت 10 گیگابیت | 50% تخفیف دائمی

نقل قول نوشته اصلی توسط smkh نمایش پست ها
    سرویس خوب و مقرون به صرفه ای هست فقط بعضی اوقات بدون اطلاع سرویستون ممکنه دان بشه یا اگه دانلودتون از سرور زیاد بشه احساس میکنن بهشون دیداس شده و سرویستون رو مسدود میکنن (با اینکه در تبلیغات گفته میشه پهنای باند نامحدوده ) به هر حال از قدیم گفتن هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
    مسلما چنین چیزی نیست که سرویس شما بدون اطلاع داون بشود ، در طول چند ماه سرویس دهی فقط یکبار قطعی بخاطر تعویض کارت شبکه داشتیم و در بقیه موارد اپتایم 100% بوده است. ضمن اینکه بخاطر قطعی پیش امده برای جبران خسارت یک هفته به تایم سرویس همه کاربران اضافه کردیم.
    در مورد پهنای باند هم بهتره مطالعه ای درباره قانون fair usage داشته باشید که ما در تاپیک فروش به صراحت نوشتیم که سرویس ها با استفاده منصفانه منابع ارائه میشود ، مسلما پورتی که 10 گیگابیت پهنای باند دارد شما به تنهایی اجازه ندارید دائما 1 گیگابیت رو اشغال کنید یا مثلا 50 ترابایت در ماه مصرف دیتا داشته باشید ، ما داریم ترافیک رو میخریم و انتظار نداشته باشید با 3.5 دلار پرداختیتون شما مصرف نامحدود داشته باشید.عنوان این مساله انصاف شمارو میرسونه...
    ضمن اینکه تشخیص دیداس احساسی نیست و نوسط فایروال بصورت اتوماتیک مدیریت میشود و امکان ندارد فایروال ما اشتباهی سرویس شمارو مسدود کند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid69 نمایش پست ها
    از سرویس پلان اقتصادی سه عدد تهیه کردم و از آپ تایم و سرعت سرویس خیلی راضی هستم، تا فردا یکی دیگه هم قصد دارم تهیه کنم.

ممنون از سرویس خوبتون
    درود
    سپاس از شما
    در خدمت هستیم.
    ویرایش توسط da6276 : June 4th, 2020 در ساعت 22:44
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)