سلام برای سرویس ساکس 5 سرور میکروتیک خارج دارم یک سرور ایران میخوام و کسی که بتونه کانفیگ کنه و اونو به ibsng من وصلش کنه
و سرعت و stabality برام خیلی مهم هست همین الان سرور رو دارم ولی بخاطر سرعت کمش میخوام عوض کنم سرور رو
سلام برای سرویس ساکس 5 سرور میکروتیک خارج دارم یک سرور ایران میخوام و کسی که بتونه کانفیگ کنه و اونو به ibsng من وصلش کنه
و سرعت و stabality برام خیلی مهم هست همین الان سرور رو دارم ولی بخاطر سرعت کمش میخوام عوض کنم سرور رو
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
سلام
در مدت استفاده 4 ماهه، کیفیت سرویس رضایت بخش است.
مشکلی که هست افزایش 2.5 برابری قیمتها در کمتر از 4 ماه است که این شبهه را ایجاد میکنه که در ابتدای فروش قیمتها واقعی اعلام نشدن و به این ترتیب مجدداً مجبور هستیم یک یا دو روز برای جابجایی وقت بگذاریم.
علاوه بر دسترسی پرسرعت تر به سرویس توسط کاربران یکی از مزایایی که استفاده از سرورهای داخلی داره اینه که مبنای محاسبه ریال است و نه دلار و یورو و اینگونه افزایش تعرفه سرویسها توسط هر سازمان یا ارگانی هست کاملاً غیرمنطقی ست.
با تشکر.
با درود
لطفا قیمت سخت افزار ها قیمت ایپی ها قیمت نگهداری قیمت پهنای باند و... را در نظر بگیرید من نامه ای دارم قیمت ایپی دو روز پیش افزایش ۳ برابری داشته است در صورت نیاز میتوانید تیکت بفرمایید خدمتتون نامه رو ارسال کنم. ایا از قیمت هارد ها و سخت افزار ها خبر دارید؟ دقیقا چه چیزی در کشور با نرخ ریال محاسبه میشود که سخت افزار و ایپی که از خارج کشور تهیه میشود با ریال محاسبه شود؟ این افزایش قیمت بر خلاف تفکر عموم باز هم به ضرر ما و اعلام میکنم یک درصد سود مازاد این افزایش برای ما نخواهد داشت.
قیمت واقعی در کشور ثانیه ای میباشد اگر تا الان با تمام فشار ها قیمت را برای مدتی ثابت نگه داریم بخاطر تعهد ما به مشترکین عزیز بوده اما وقتی در یک روز قیمت ایپی سه برابر میشود ما هم چاره ای نداریم... انشالله بتوانیم همکاری داشته باشید
با تشکر از توجه شما پاینده باشید
ویرایش توسط mizbanaval : August 4th, 2020 در ساعت 02:16
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)