-
January 3rd, 2011, 20:59
عضو دائم
کسپر اسکی هنگ کرده!! خسارت میزنه!
دوستان عزیز 3 روز پیش موقع ورود به سال 2011 تو لپ تاپم آنتی ویروس کسپر اتوماتیک کلا از کار افتاد.. جالبیش این بود در سیستم دسکتاپم همچین مشکلی نبود..اما مشکل از وقتی شروع شد که هر چی رایت میزدم یا برنامه ای راه اندازی میکرم یا میسوخت یا ناقص میشد و اینترنت هم هنگ میکرد..2 بار ویندوز عوض کردم و وقتی آنتی ویروس رو نصب نکردم دیدم همه چیز خوبه اما بعد نصبش دوباره دی وی دی هامو میسوزوند و... با وجود غیر فعال کردنش بازم میسوزوند.. کلا انگار مشکل عجیبی داره... گفتم شاید مال من خراب شده رفتم از سایت خودش دانلود کردم و نصب کردم بازم همان مشکل!! منی که یک عمر با کسپر استفاده میکردم انگار دیگه با این اوضاع باید تغییر انتی ویروس بدم.. از انجایی که خودتون میدونید ماها چون کارمون نر مافزاری هست نباید کوچکترین ویروسی سیستممون بگیره و ایرادی نداشته باشه.. اگر چیز دیگری پیشنهاد میکنید لطفا بگید..
خواستم نورتون نصب کنم دیدم سایتش رو برای کشورموت تحریم کردند! حالا چه برسه به آپدیت و.. مجبوریم چیزی استفاده کنیم که بین المللی باشه..
-
-
January 3rd, 2011 20:59
# ADS
-
January 3rd, 2011, 21:33
پاسخ : کسپر اسکی هنگ کرده!! خسارت میزنه!
من خودم عاشق کسپر بودم و هستم
اما بعد نصب Avast دیگه فهمیدم بهتر از کسپر هم وجود داره
واقعا دیوانه وار محشر این آنتی ویروس
نمیدونم چی بگم ولی باور کنین ارزش پول دادن داره
فوق العادست
نمیدونم چطوری ازش تعریف کنم 
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
تو خوابگاه که بودیم بچه ها از سراسر استان ها فلش میووردن
فلش 1 گیگ 2 گیگش ویروس بود :دی
اونجا دیگه به قدرت دیوانه کننده این آنتی ویروس پی بردم
Avast Internet Security
-
تعداد تشکر ها از mamali5 به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 22:20
عضو دائم
avast یا avira یا نورتون.... تو این سه گزینه موندم..هر سه نسخش رو دارم تست میکنم ببینم چی میشه.
-
-
January 3rd, 2011, 22:51
عضو دائم
من از Norton تجربه بهتري دارم...
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 22:55
عضو دائم
نظر من هم نورتون هست.قدیمی کار و تجربه کار باهاشم دارم..از قدیم حرف اول رو میزد یادمه.. منتهی نورتون انگار امریکایی هست و ایران رو هم تحریم کرده! نمیدونم آپدیت میشه یا نه! شایدم یکدفعه بزنه بلوک کنه کل انتی ویروس رو! وقتی تحریم بشیم از جایی دردسر داره.. الان دارم avg رو تست میکنم نمیدونم خوبه یا نه اما تعریف زیاد داره... یکدونه Avg یکدونه avira تعریف زیاد داره!!
-
-
January 3rd, 2011, 22:56
عضو انجمن
با سلام ،
من AVG دو ساله خریدم و ازش واقعا راضی هستم ، به شما هم پیشنهاد می کنم می تونید قبلش از نسخه Trial استفاده کنید و به گفته های من برسید و بعد خریداری کنید .
دوستم Kasper داشت و بی خیال پولش شد و AVG خرید .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از J4vad به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 23:04
عضو انجمن
سلام من الان سه ساله از کسپر استفاده میکنم(خریدم!
) اکثر آنتی ویروسها رو تست کردم ولی هیچ کدوم به پای کسپراسکی نمیرسه و نخواهد رسید!
بعد از کسپراسکی BitDefender رو پیشنهاد میکنم
از اینجا میتونی مقایسه ایی بین برترین و مهبوب ترین اینترنت سکیوریتی ها دنیا ببینید
Internet Security Suites Software Review 2011 | Computer Security | Adware Spyware Removal - TopTenREVIEWS
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من:
s.w.a.t@webhostingtalk.ir
-
تعداد تشکر ها از s.w.a.t به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 23:06
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
نظر من هم نورتون هست.قدیمی کار و تجربه کار باهاشم دارم..از قدیم حرف اول رو میزد یادمه.. منتهی نورتون انگار امریکایی هست و ایران رو هم تحریم کرده! نمیدونم آپدیت میشه یا نه! شایدم یکدفعه بزنه بلوک کنه کل انتی ویروس رو! وقتی تحریم بشیم از جایی دردسر داره.. الان دارم avg رو تست میکنم نمیدونم خوبه یا نه اما تعریف زیاد داره... یکدونه Avg یکدونه avira تعریف زیاد داره!!
من الان از 30 days trial اش دارم استفاده مي كنم
براحتي با ip ايران آپديت ميشه و هر شب update مي كنم.
-
تعداد تشکر ها از Rezash به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 23:07
من یه مدت نورتون استفاده میکردم و خوب بود...
ولی الان یک ساله Avira دارم! نسخه رایگانشو استفاده میکنم همیشه هم آپدیتش میکنم و واقعا راضی هستم...
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
January 3rd, 2011, 23:41
عضو دائم
Eset Smart Security
اما هر چیزی استفاده می کنید ، باید Config بشه و تنظیمات مد نظر رو روش اجرا کنید
نا سلامتی همه مدیر سرور هستید ها !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
-
تعداد تشکر ها از vPsPersia.COM به دلیل پست مفید