-
درخواست راهنمایی بابت cloudflare
سلام خسته نباشید من یک سایت با هاست وردپرسی ویژه دارم مشکلی ندارم فقط چون بازدیدم بالاست یکم سرعت هاست اومده پاییین فعلا هم نمیتونم سرور اختصاصی بگیرم سوالم اینه من میخوام از cloudflare رایگان استفاده کنم آیا برای سایتم مشکل ایجاد میکنه اگر تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
-
تعداد تشکر ها از iman.ir به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2020 20:14
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : درخواست راهنمایی بابت cloudflare
سلام
مشکلی که نداره اما استفاده از کلادفلیر از لحاظ ترافیکی مقداری به سایتتون کمک میکنه
از لحاظ مصرف منابع تفاوت چندانی نداره
باید به فکر سرور باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
تاثیری نداره مثاله ساده وقتی یه ماشین سواری داری ظرفیت 5 نفره نهایت وقتی دوتا دو راهی باشه تا یه مدت شاید بتونی جا کنی بعدش لازمه ماشین براساس نیازت عوض شه .
-
-

نوشته اصلی توسط
iman.ir
سلام خسته نباشید من یک سایت با هاست وردپرسی ویژه دارم مشکلی ندارم فقط چون بازدیدم بالاست یکم سرعت هاست اومده پاییین فعلا هم نمیتونم سرور اختصاصی بگیرم سوالم اینه من میخوام از cloudflare رایگان استفاده کنم آیا برای سایتم مشکل ایجاد میکنه اگر تجربه دارید ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ،
اساس کار cdn ها افزایش سرعت سایت و افزایش دسترس پذیری سایت می باشد. کلادفلیر در حال حاضر بهترین سرویس دهنده عمومی cdn برای انتخاب می باشد. اختلالاتی که ممکن است برای برخی استفاده کنندگان وجود داشته باشد داخلی است مواردی همچون *****ینگ آی پی ها و ...
به طور عمومی برای وب سایت شما مشکل ایجاد نخواهد کرد اما باید بررسی نمائید. چون در برخی موارد سایت های بر روی کلادفلیر در اینترنت ایران باز نمی شوند.
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iman.ir
من از وقتی کلاد فلیر روی سایتم گذاشتم سرعت باز شدن سایت 10 برابر بیشتر شده
این سرویس مخصوص اینکار هست و هر کی میگه تاثیر نداره به حرفش گوش نکن
سرعت اتصال کاربر بخاطر واسطه شدن کلاد فلیر بین هاست شما و کاربر بسیار بسیار بالا میره
یه چند تا رنج کلاد فلیر ***** شده که فکر نکنم واسه شما مشکلی پیش بیاد مثلا من استفاده کردم مشکلی ندارم میتونید تست کنید
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد
@cryptofundanews
-
-
عضو جدید
سلام
نه مشکلی ایجاد نمیکنه
فقط تنها موردی که هست ممکنه بعضی موقعها ای پی کلود فلر توسط *****ینگ ***** بشه و سایتتون دیده نشه از ایران
ماهان سرور | ارائـه دهنده سرویس میزبانـی وب و ثبت دامنه در ایران
شرکت اندیشه سبز ماهان | تلفن: 4-40440510(021) | وبسایت: mahanserver.net | پشتیبانی تلگرام : mahaanserver@
-